Libnet.ro
UNICEF

11:15

Fata de 15 ani rapita de pe o strada din Targu Mures si bagata cu forta intr-o masina de persoane necunoscute a fost gasita

Adevărul Adevărul,
Fata de 15 ani rapita de pe o strada din Targu Mures si bagata cu forta intr-o masina de persoane necunoscute a fost gasita

Fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc rapita, luni seara, de pe o strada din Targu Mures, unde se afla impreuna cu unchiul sau, ea fiind bagata intr-un autoturism de persoane necunoscute, s-a prezentat marti dimineata la Politie impreuna cu unchiul sau, care a gasit-o intr-o autogara din Targu-Mures. continuă pe Adevărul

Adolescenta rapita de pe o strada din Targu Mures a fost gasita

Adolescenta de 15 ani din judetul Mures, care fusese rapita, luni dupa-amiaza, de pe o strada din Targu Mures, unde se afla impreuna cu unchiul sau, a fost gasita, potrivit Inspectoratului General al.

O adolescenta, rapita de pe o strada din Targu Mures

Politai Romana anunta ca a declansat mecanismul Alerta rapire copil, constituindu-se celula de criza, dupa disparitia minorei Suketes Eva, in varsta de 15 ani, cu domiciliul stabil in Odorheiul Secuiesc, potrivit g4media.

Fata de 15 ani rapita de pe strada de indivizi necunoscuti, chiar de sub ochii unchiului sau

O fata in varsta de 15 ani a fost rapita in plina strada, in Targu Mures, de doi indivizi necunoscuti, in timp ce era alaturi de unchiul sau. Cel care a alertat politistii a fost chiar unchiul fetei. Acesta a sunat la 112 si a spus ca cei doi barbati au coborat dintr-o masina neagra, l-au agresat si au luat-o cu forta pe nepoata sa.

Fata de 15 ani, rapita in Targu Mures, a fost gasita

Fata de 15 ani, rapita ieri de pe o strada din Targu Mures, a fost gasita intr-o autogara din Targu Mures, chiar de unchiul sau. Tanara a povestit politistilor ca a fost plimbata cu o masina prin tot judetul Mures.

O fata de 15 ani a fost rapita de pe strada, chiar de langa unchiul sau

O fata de 15 ani din Odorheiul Secuiesc a fost luata cu forta de pe o strada din Targu Mures de persoane necunoscute, in timp ce adolescenta era cu unchiul sau, a anuntat Politia Romana. Potrivit sursei citate, s-a declansat mecanismul Alerta rapire copil, constituindu-se celula de criza.

Fata de 15 ani, rapita in Targu Mures

Suketes Eva, din Odorheiul Secuiesc, in varsta de 15 ani, a fost rapita luni dupa-amiaza in timp ce .

Fata de 15 ani din Mures, cautata de Politie ca rapita, a fost gasita

Fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc, rapita luni seara de pe o strada din Targu Mures, s-a prezenta.

ALERTA de rapire in Targu Mures. O adolescenta a fost luata cu forta de persoane necunoscute chiar de sub privirile unchiului sau

O adolescenta, in varsta de 15 ani, a fost rapita in Targu Mures chiar de sub privirile unchiului sau. Persoane necunoscute au luat-o cu forta si au introdus-o intr-un autoturism de culoare gri, marca Audi, a carui directie de deplasare nu este cunoscuta.

Mesajul unor buzoieni, dupa 15 ani de munca in Italia: Dragi romani, nicaieri nu e mai bine ca acasa VIDEO

Dupa 15 ani de munca in Italia, sotii Draghici au revenit acasa, in comuna Balaceanu din judetul Buzau, si au infiintat prima fabrica de sucuri 100% naturale din judet.

Adolescenta rapita in Mures ar fi fost gasita de unchiul ei. Ce a declarat fata politiei

Adolescenta care a fost rapita luni seara in Targu Mures s-a prezentat la politie si a sustinut ca a fost plimbata cu autoturismul prin judet, dupa care a fost lasata intr-o autogara din Targu-Mures, unde a fost gasita de unchiul sau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )