Libnet.ro
UNICEF

10:30

ADPM Travel! Top 10 cele mai frumoase plaje din Turcia!

ADPM ADPM,
ADPM Travel! Top 10 cele mai frumoase plaje din Turcia!

Daca atunci cand te gandesti sa alegi o vacanta in Turcia iti vin instant in minte plajele extrem de aglomerate si resorturile hoteliere de lux, afla ca aceasta destinatie are de oferit si numeroase comori secrete locuri si plaje virgine unde simplitatea este la ea acasa, peisaje idilice de care te poti bucura in voie. Continue reading . continuă pe ADPM

FOTO VIDEO Pentru Delta iubim Romania! Povestea celor mai frumoase plaje din tara si a satului de unguri care nu au mai putut abandona salbaticia

Este locul unde Dunarea isi varsa apele printre valurile spumoase ale marii, locul unde linistea iti este casa, iar singurele sunete care iti intrerup sirul gandurilor sunt cele ale pasarilor cu penaj multicolor care zboara in jurul tau. Adevarul va prezinta in cadrul celei mai frumose campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta un reportaj din mijlocul Deltei.

Una din cele mai frumoase manastiri din Romania, MISTUITA de flacari. A ramas un morman de cenusa

Manastirea Varzaresti din judetul Vrancea a fost mistuita de flacari in aceasta noapte. Un incendiu puternic a distrus chiliile in care stau maicutele. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, dar pagubele su.

Top 10 lucruri de stiut despre ... Miscarea Legionara

Despre Miscarea Legionara se pot scrie lucrari intregi, iar pretentia noastra nu este de a epuiza in 10 lucruri chestiuniile cele mai importante ale acesteia, ci doar sa punctam cateva amanunte de la care merita inceputa orice discutie in privinta acestei organizatii.

Cele mai interesante statistici legate de nasterile regale din Marea Britanie

Printul William si sotia lui, Catherine Middleton, asteapta din moment in moment nasterea primului lor copil. Ducesa de Cambridge este de azi-dimineata internata in spital si se afla in prima etapa de travaliu. in asteptarea marelui eveniment, jurnalistii CNN prezinta cele mai interesante numere, statistici si informatiile despre nasterile bebelusilor regali din Marea Britanie.

Administratia SUA: Snowden nu a avut acces la cele mai sensibile date ale serviciilor secrete

Surse din cadrul administratiei americane, citate de CNN, au declarat ca fostul consultant CIA Edward Snowden nu a avut acces la datele cele mai sensibile ale programului de spionaj electronic al serviciilor.

Care sunt cele mai interesante statistici legate de nasterile regale din Marea Britanie

Printul William si sotia lui, Catherine Middleton, asteapta din moment in moment nasterea primului lor copil. Ducesa de Cambridge este de azi-dimineata internata in spital si se afla in prima etapa de travaliu. in asteptarea marelui eveniment, jurnalistii CNN prezinta cele mai interesante numere, statistici si informatiile despre nasterile bebelusilor regali din Marea Britanie.

ADPM COOL! Cele mai scumpe tablouri din lume!

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai scumpe tablouri din lume si la cat s-ar putea ridica pretul unei astfel de opere de arta? ADPM iti prezinta astazi top 20 al celor mai scumpe tablouri vandute vreodata, de la The Card Players al lui Paul Cezanne si pana la Dora Maar au Chat al lui Pablo Picasso sau Dustheads, tablou realizat de Jean-Michel Basquiats. Continue reading .

FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Cele mai multe poduri sunt facute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc in altul. Dar unde mai este distractia in toata aceasta treaba? Astfel, mai multi arhitecti si ingineri si-au lasat imaginatia sa zburde atunci cand au construit cateva poduri care au ajuns sa fie unice, amuzante si uimitoare.

TOP cele mai grave ACCIDENTE DE TREN produse in Europa in ultimele zeci de ani.

Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui tren intre Cadiz si Sevilla Andaluzia), transmite AFP. Citeste si FOTO SOCANTE, realizate dupa accidentul feroviar din Spania Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. Ce scrie .

ADPM Beauty! Bronz cu aspect natural la tine acasa! Care sunt cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Chiar daca este vara, nu toata lumea agreeaza ideea de a petrece ore intregi la plaja sub razele de cele mai multe ori nocive ale soarelui pentru a obtine un bronz demn de covorul rosu. Tocmai de aceea s-au inventat produsele autobronzante, insa trebuie sa recunoastem ca multe dintre ele au foarte multe minusuri. Iata in continuare ce produse trebuie sa folosesti daca iti doresti garantia unui bronz cu aspect natural! Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )