Libnet.ro
UNICEF

10:45

Adrian Alexandrov, prima reactie dupa ce a aflat ca Elena Udrea iese din inchisoare: Dumnezeu ne iubeste

Antena3 Antena3,
Adrian Alexandrov, prima reactie dupa ce a aflat ca Elena Udrea iese din inchisoare: Dumnezeu ne iubeste

Adrian Alexandrov a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, imediat dupa ce a aflat ca procurorii din Costa Rica au decis eliberarea Elenei Udrea. In urma cu 2 saptamani, postam un mesaj prin care il ru. continuă pe Antena3

Dica, prima reactie dupa plecarea de la FCSB. Mesaj curajos pentru Becali

Nicolae Dica nu mai este de facto antrenorul echipei FCSB si ramane o chestiune de timp pana cand contractul va fi reziliat de drept.

Adrian Alexandrov, mesaj emotionant pentru Udrea: Mos Craciun a venit mai devreme, isi va petrece Sarbatorile alaturi de fetita noastra

Vesti bune pentru Elena Udrea. Fostul ministru al turismului va petrece cel mai probabil Craciunul alaturi de Adirna Alexandrov, logodnicul sau si fetita. Alexandrov a postat un mesaj pe contul personal de.

Ce va face Elena Udrea dupa ce va fi eliberata din Costa Rica. Avocatul ei a facut anuntul

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat ca fostul ministru va reveni in tara imediat ce va fi eliberat din arestul din Costa Rica. Solicitat sa precizeze daca Elena Udrea se va intoarce in.

Elena Udrea a fost eliberata din inchisoarea din Costa Rica

Elena Udrea a fost eliberata din arest luni, din Costa Rica, dupa ce Ministerul Public costarican a primit din partea Ministerului Justitiei din Romania documentatia prin care este retrasa cererea de extradare formulata anterior.

Elena Udrea a fost eliberata din inchisoare

Elena Udrea a iesit din arest, luni, in urma unei decizii a judecatorilor romani, potrivit Digi24. Udrea era incarcerata intr-o inchisoare din Costa Rica.

Elena Udrea si Alina Bica, ultimele ore in inchisoarea din Costa Rica. Tudorel Toader: Eu ce era sa fac, sa nu semnez documentele? Este o obligatie legala

Sunt ultimele ore ale Elenei Udrea in inchisoarea din Costa Rica. Ministrul Justitiei a anuntat deja ca a semnat actele de eliberare pentru Elena Udrea si Alina Bica. Avocatul Elenei Udrea sustine ca.

Ultimele ore in inchisoarea din Costa Rica. Avocat: Elena Udrea va fi eliberata luni

Sunt ultimele ore ale Elenei Udrea in inchisoarea din Costa Rica. Avocatul acesteia a anuntat ca luni Elena Udrea va iesi din inchisoare. Ministrul Justitiei a anuntat ca a semnat deja actele de eliberare.

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Avocat:DNA nu are motive sa contesterevocarea cererii de extradare

Sunt ore decisive pentru Elena Udrea. in mai putin de trei ore expira termenul pana la care procurorii DNA pot contesta revocarea cererii de extradare. Tribunalul Bucuresti a decis sa renunte la cererea de.

Ce vrea sa faca Elena Udrea dupa ce va fi eliberata din Costa Rica, potrivit avocatului

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a declarat vineri ca fostul ministru al Dezvoltarii va reveni in tara imediat ce va fi eliberat din arestul din Costa Rica, transmite Mediafax.

Mesajul lui Tudor Chirila, dupa decizia n cazul Udrea: Daca nu furi, esti prost. Trista tara, trista soarta, triste sarbatori

Tudor Chirila spune, referitor la decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie de suspendare a executarii pedepsei pentru Elena Udrea, ca Romania se intoarce la vremurile din anii 90 cand politicienii furau linistiti, comentand ca sentimentul ca nu exista alternativa este cea mai mare boala de care se poate imbolnavi un popor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )