Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adrian Dita a demisionat din functia de presedinte al ANCOM

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Adrian Dita a demisionat din functia de presedinte al ANCOM

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), Adrian Dita, si-a inaintat vineri demisia din functie, potrivit unor surse din institutie. continuă pe Wall-Street Ro

Adrian Dita a demisionat din functia de presedinte al ANCOM

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), Adrian Dita, si-a inaintat, ieri, demisia din functie, potrivit unor surse din institutie citate de Agerpres.

Adrian Dita a demisionat din functia de presedinte al ANCOM

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), Adrian Dita, si-a inaintat astazi demisia din functie, potrivit unor surse din institutie.

Adrian Dita a demisionat din functia de presedinte al ANCOM

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), Adrian Dita, si-a inaintat astazi demisia din functie, potrivit unor surse din institutie.

VIDEO Seful arbitrului telecom, Adrian Dita, audiat din nou in Parlament: Cum i-a suparat Dita pe parlamentari si de ce nu au putut vota acestia raportul demiterii sale

Audieri tensionate marti dupa amiaza in Comisiile de specialitate din Parlament, unde Adrian Dita, presedintele ANCOM, autoritatea care reglementeaza piata de 4 miliarde de euro, a trebuit din nou sa-si motiveze decizia de reorganizare fulger a acestei autoritati, la cateva luni de la numirea in functie de catre Guvernul Grindeanu. Domnule n. a Adrian Dita), dar nu va suparati! ANCOM-ul este sub control parlamentar, nu Parlamentul sub controlul ANCOM-ului! Va rog sa respectati aceste Comisii!, i-a spus raspicat Varujan Pambuccian, deputat al minoritatilor si membru in Comisia IT din Camera Deputatilor, suparat ca acesta evita sa raspunda la intrebari.

Seful ANCOM, Adrian Dita, a demisionat din functie

Adrian Dita, numit de Guvernarea PSD-ALDE, la sefia ANCOM a anuntat ca demisioneaza din functie, potrivit unui e-mail intern adresat angajatilor, citat de HotNews. ro.

Igor Dodon a fost suspendat temporar de Curtea Constitutionala din functia de presedinte al Republicii Moldova

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza ministrului Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, a hotarat Curtea Constitutionala din tara vecina, potrivit ProTv Chisinau.

Gheorghe Gabriel Gheorghe si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Romgaz, fiind inlocuit cu Dorin Liviu Nistoran

Gheorghe Gabriel Gheorghe a renuntat la functia de presedinte al Consiliului de Administratie si la mandatul de administrator al Romgaz, informeaza compania. Decizia a fost luata dupa ce a fost numit membru in Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Dupa aceasta numire nu putea ramane administrator la Romgaz.

Cezarina Roxana Banica a demisionat din conducerea Nuclearelectrica

Cezarina Roxana Banica a demisionat din functia de membru al Consiliului de Administratie a producatorului de energie Nuclearelectrica simbol bursier SNN), care opereaza centrala nucleara din Cernavoda.

Cezarina Roxana Banica a demisionat din Consiliul de Administratie al Nuclearelectrica

Cezarina Roxana Banica a demisionat din functia de membru al Consiliului de Administratie al producatorului de energie Nuclearelectrica SNN), potrivit unui raport al emitentului trimis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Curtea Constitutionala l-a suspendat temporar pe Igor Dodon din functia de presedinte al Rep. Moldova

Igor Dodon a fost suspendat temporar din functia de presedinte al Republicii Moldova. Decizia a fost luata, vineri, de Curtea Constitutionala de la Chisinau ca urmare a refuzului lui Dodon de a semna decretul de numire al ministrului Apararii, potrivit.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )