Libnet.ro
UNICEF

22:00

Gheorghe Gabriel Gheorghe si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Romgaz, fiind inlocuit cu Dorin Liviu Nistoran

Hotnews Hotnews,
 Gheorghe Gabriel Gheorghe si-a dat demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Romgaz, fiind inlocuit cu Dorin Liviu Nistoran

Gheorghe Gabriel Gheorghe a renuntat la functia de presedinte al Consiliului de Administratie si la mandatul de administrator al Romgaz, informeaza compania. Decizia a fost luata dupa ce a fost numit membru in Comitetul de Reglementare al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Dupa aceasta numire nu putea ramane administrator la Romgaz. continuă pe Hotnews

Igor Dodon a fost suspendat temporar de Curtea Constitutionala din functia de presedinte al Republicii Moldova

Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis ca Igor Dodon este in imposibilitate de a isi exercita functia, in urma refuzului sau de a il numi pe Eugen Sturza in functia de ministru al Apararii. Decretul de numire a lui Sturza ministrului Apararii va fi semnat de presedintele Parlamentului sau de primul ministru, a hotarat Curtea Constitutionala din tara vecina, potrivit ProTv Chisinau.

Seful Consiliului de Administratie al Romgaz si-a dat demisia

Gheorghe Gheorghe Gabriel a demisionat din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Romgaz, in locul sau fiind numit unul dintre membrii CA Dorin Liviu Nistoran, a informat producatorul de gaze BVB.

Adrian Dita a demisionat din functia de presedinte al ANCOM

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), Adrian Dita, si-a inaintat astazi demisia din functie, potrivit unor surse din institutie.

Adrian Dita a demisionat din functia de presedinte al ANCOM

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), Adrian Dita, si-a inaintat astazi demisia din functie, potrivit unor surse din institutie.

Cum comenteaza Dragnea ideea ca Tudose i-ar fi cerut demisia din fruntea PSD

Liviu Dragnea a comentat, marti, informatiile neoficiale conform carora Mihai Tudose i-ar fi cerut demisia din functia de presedinte al PSD.

Curtea Constitutionala l-a suspendat temporar pe Igor Dodon din functia de presedinte al Rep. Moldova

Igor Dodon a fost suspendat temporar din functia de presedinte al Republicii Moldova. Decizia a fost luata, vineri, de Curtea Constitutionala de la Chisinau ca urmare a refuzului lui Dodon de a semna decretul de numire al ministrului Apararii, potrivit.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova l-a suspendat temporar pe Dodon din functia de presedinte

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a constatat ca Igor Dodon este in imposibilitate de a-si exercita functia de presedinte, prin refuzul sau de a numi ministrul Apararii.

EXCLUSIV Adrian Dita, numit de Guvernarea PSD-ALDE, la sefia arbitrului telecom, si-a dat demisia

Adrian Dita, numit de Guvernarea PSD-ALDE, la sefia arbitrului telecom ANCOM), a anuntat vineri, 20 octombrie, ca a decis sa renunte la mandatul de presedinte al autoritatii, potrivit unui email intern adresat angajatilor si obtinut de HotNews. ro. Demisia sa a fost ceruta marti de toti parlamentarii, inclusiv cei ai PSD-ALDE, pe motiv ca ar fi pus in pericol functionarea autoritatii prin reorganizarea fulger facuta de acesta, concedierea mai multor experti cu zeci de ani de experienta in telecomunicatii si detasarea in ANCOM a unor angajati de la Posta sau SNR, companii reglementate chiar de catre ANCOM. Noua numire asefului ANCOM va fi stabilita de Guvernul Tudose si votata sau nu de Parlamentul condus de Dragnea si Tariceanu. Miza controlului politic asupra arbitrului telecom: Buget si salarii foarte mari, un sistem de monitorizare a comunicatiilor peste cel al SRI, si influenta directa asupra marilor corporatii.

Dupa ce i-a obtinut demisia din Guvern, premierul Tudose a numit-o pe Sevil Shhaideh consilier de stat

Premierul Mihai Tudose a numit-o pe Sevil Shhaideh in functia de consilier de stat la Guvern, conform unei decizii care a fost publicata miercuri, 18 octombrie, in Monitorul Oficial.

EXCLUSIV Ce le-a propus Codrin Stefanescu pesedistilor in sedinta maraton in care cei trei ministri si-au dat demisia

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, le-a propus liderilor din partid, la sedinta de joia trecuta, in care se discuta despre demisia celor trei ministri, sa se intalneasca la un sprit ca in vremurile bune la Belina, locul care face obiectul anchetei DNA, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Contactat de HotNews. ro, Stefanescu a spus ca le-a propus liderilor PSD sa se intalneasca la un sprit, ca baietii in judetele cu baroni puternici, pentru a discuta problemele interne, dar a negat ca ar fi fost vorba de Belina.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )