Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adrian Mititelu a fost trimis in judecata

România Liberă România Liberă,
Adrian Mititelu a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Adrian Mititelu, la data faptelor administrator si director general unic al SC Fotbal Club U Craiova SA, pentru inselaciune si evaziune fiscala, in forma substituirii, degradarii sau instrainarii de catre debitor a bunurilor sechestrate, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Un procuror a fost trimis in judecata pentru ca ar fi luat spaga pentru musamalizarea unei tentative de omor

Procurorii DNA l-au trimis luni in judecata, sub control judiciar, pe Traian Eduard Nedelcuta, procuror suspendat in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Directorul Diviziei Miniere din CE Oltenia a fost trimis in judecata de DNA. Ce acuzatii i se aduc lui Daniel Antonie

Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere din CE Oltenia, a fost trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie, pentru infractiunea de abuz in serviciu.

Deputatul de Arges Catalin Teodorescu a fost trimis in judecata in dosarul retrocedarii ilegale a unui teren din judetul Constanta

Parlamentarul Catalin Teodorescu, deputat de Arges, a fost trimis in judecata odata cu fosta presedinta a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), Crinuta Dumitrean, dar si cu alti sapte membri ai aceleasi comisii.

Violatorul copilei de 12 ani a fost trimis in judecata. Calvarul minorei abuzate vreme de un an de iubitul mamei sale

Marcel Compodi, barbatul arestat preventiv pentru viol, fiind acuzat ca a abuzat sexual o eleva de 12 ani, fiica a fostei sale iubite, a fost trimis in fata instantei.

Adrian Mititelu, despre trimiterea sa in judecata: Este un dosar care nu are nicio legatura cu spiritul si lupta DNA, sunt jocuri de culise din Craiova(VIDEO)

Fostul finantator al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru evaziune fiscala si inselaciune. Acesta a interevenit telefonit.

Adrian Mititelu, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au trimis in judecata pe Adrian Mititelu, la data faptelor administrator si director general unic al SC Fotbal Club U Craiova SA, pentru inselaciune si evaziune fiscala, in forma substituirii, degradarii sau instrainarii de catre debitor a bunurilor sechestrate, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Procurorul Traian Nedelcuta de la Teleorman a fost trimis in judecata pentru mita

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Traian Eduard Nedelcuta, procuror suspendat in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Adrian Mititelu, trimis in judecata de DNA pentru inselaciune si evaziune fiscala

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Adrian Mititelu, la data faptelor administrator si director general unic al SC Fotbal Club U Craiova SA, pentru inselaciune si evaziune fiscala, in forma substituirii, degradarii sau instrainarii de catre debitor a bunurilor sechestrate.

Adrian Mititelu trimis in judecata de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe Adrian Mititelu, fostul patron al FC Universitatea Craiova, sub acuzatia de evaziune fiscala si inselaciune.

Rechizitoriul DNA: Persoane cu functii de conducere in Administratia Prezidentiala si in Ministerului Mediului au intervenit la ANRP pentru omul de afaceri Horia Simu

Persoane cu functii de conducere in Administratia Prezidentiala, Ministerul Mediului si RAAPPS au intervenit pentru ca Horia Simu sa obtina, in anul 2011, despagubiri nelegale de la ANRP pentru un teren din municipiul Constanta, se arata in rechizitoriul prin care omul de afaceri a fost trimis in judecata de procurorii DNA. De asemenea, procurorii DNA sustin ca Horia Simu a spalat banii primiti nelegal de la ANRP prin achizitii de imobile in Franta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )