Libnet.ro
UNICEF

07:15

Violatorul copilei de 12 ani a fost trimis in judecata. Calvarul minorei abuzate vreme de un an de iubitul mamei sale

Adevărul Adevărul,
Violatorul copilei de 12 ani a fost trimis in judecata. Calvarul minorei abuzate vreme de un an de iubitul mamei sale

Marcel Compodi, barbatul arestat preventiv pentru viol, fiind acuzat ca a abuzat sexual o eleva de 12 ani, fiica a fostei sale iubite, a fost trimis in fata instantei. continuă pe Adevărul

Directorul Diviziei Miniere din CE Oltenia a fost trimis in judecata de DNA. Ce acuzatii i se aduc lui Daniel Antonie

Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere din CE Oltenia, a fost trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie, pentru infractiunea de abuz in serviciu.

Deputatul de Arges Catalin Teodorescu a fost trimis in judecata in dosarul retrocedarii ilegale a unui teren din judetul Constanta

Parlamentarul Catalin Teodorescu, deputat de Arges, a fost trimis in judecata odata cu fosta presedinta a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), Crinuta Dumitrean, dar si cu alti sapte membri ai aceleasi comisii.

Un procuror a fost trimis in judecata pentru ca ar fi luat spaga pentru musamalizarea unei tentative de omor

Procurorii DNA l-au trimis luni in judecata, sub control judiciar, pe Traian Eduard Nedelcuta, procuror suspendat in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Procurorul Traian Nedelcuta de la Teleorman a fost trimis in judecata pentru mita

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Traian Eduard Nedelcuta, procuror suspendat in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Adrian Mititelu a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Adrian Mititelu, la data faptelor administrator si director general unic al SC Fotbal Club U Craiova SA, pentru inselaciune si evaziune fiscala, in forma substituirii, degradarii sau instrainarii de catre debitor a bunurilor sechestrate, informeaza Agerpres.

Povestea elevei porno de la tara, lasata gravida la 12 ani, dupa ce a facut sex cu cinci barbati. Unul dintre amantii fetei a ajuns in puscarie pentru viol

Procesul in care cinci hunedoreni au fost judecati pentru relatii sexuale cu o eleva de 12 ani s-a numarat printre cele mai controversate dosare penale care s-au aflat pe rolul instantelor hunedorene. Ancheta a scos la iveala amanunte socante despre cazul adolescentei, care a ramas gravida cu un barbat de 53 de ani.

VIDEO. Europa sub atac; Peste 400 de morti in 8 atentate in ultimii 12 ani

Peste 400 de oameni au murit in Europa in cele sase atentate care au avut loc in ultimii 12 ani. Iata o cronologie a atentatelor care au avut loc in Europa: .

Fostul sef al Parchetului Judecatoriei Sinaia, aflat in arest preventiv, trimis in judecata pentru luare de mita si spalare de bani

Fostul sef al Parchetului Judecatoriei Sinaia procurorul Iulian Vaduvan, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si spalare de bani in forma continuata, in dosarul in care un om de afaceri l-a denuntat pe motiv ca magistratul i-ar fi cerut bani si carburant pentru a solutiona favorabil cauze penale care il vizau pe el sau societatile sale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )