Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul Traian Nedelcuta de la Teleorman a fost trimis in judecata pentru mita

România Liberă România Liberă,
Procurorul Traian Nedelcuta de la Teleorman a fost trimis in judecata pentru mita

Procurorii DNA l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Traian Eduard Nedelcuta, procuror suspendat in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, pentru luare de mita si trafic de influenta. continuă pe România Liberă

Procurorul Traian Nedelcuta, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata, sub control judiciar, pe Traian Eduard Nedelcuta, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, pentru luare de mita si trafic de influenta, informeaza un comunicat al DNA trimis redactiei.

Un procuror a fost trimis in judecata pentru ca ar fi luat spaga pentru musamalizarea unei tentative de omor

Procurorii DNA l-au trimis luni in judecata, sub control judiciar, pe Traian Eduard Nedelcuta, procuror suspendat in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleorman, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Violatorul copilei de 12 ani a fost trimis in judecata. Calvarul minorei abuzate vreme de un an de iubitul mamei sale

Marcel Compodi, barbatul arestat preventiv pentru viol, fiind acuzat ca a abuzat sexual o eleva de 12 ani, fiica a fostei sale iubite, a fost trimis in fata instantei.

Directorul Diviziei Miniere din CE Oltenia a fost trimis in judecata de DNA. Ce acuzatii i se aduc lui Daniel Antonie

Daniel Antonie, directorul Diviziei Miniere din CE Oltenia, a fost trimis in judecata de catre Directia Nationala Anticoruptie, pentru infractiunea de abuz in serviciu.

Deputatul de Arges Catalin Teodorescu a fost trimis in judecata in dosarul retrocedarii ilegale a unui teren din judetul Constanta

Parlamentarul Catalin Teodorescu, deputat de Arges, a fost trimis in judecata odata cu fosta presedinta a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), Crinuta Dumitrean, dar si cu alti sapte membri ai aceleasi comisii.

Fostul sef al Parchetului Judecatoriei Sinaia, aflat in arest preventiv, trimis in judecata pentru luare de mita si spalare de bani

Fostul sef al Parchetului Judecatoriei Sinaia procurorul Iulian Vaduvan, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si spalare de bani in forma continuata, in dosarul in care un om de afaceri l-a denuntat pe motiv ca magistratul i-ar fi cerut bani si carburant pentru a solutiona favorabil cauze penale care il vizau pe el sau societatile sale.

Fost procuror sef al PJ Sinaia, trimis in judecata pentru luare de mita si spalare de bani

Fostul procuror sef al Parchetului de pe langa Judecatoria PJ) Sinaia, Iulian Vaduvan, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru luare de mita si spalare de bani, ambele infractiuni fiind savarsite in forma continuata, informeaza un comunicat al DNA trimis redactiei.

Daniel Antonie, fost director al Diviziei Miniere a CEO, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Daniel Antonie, fost director al Sucursalei Divizia Miniera din cadrul Complexului Energetic Oltenia SA, a fost trimis in judecata sub control judiciar pentru abuz in serviciu intr-un dosar instrumentat de Serviciul Teritorial Craiova al DNA, potrivit unui comunicat al DNA remis redactiei.

Adrian Mititelu a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Adrian Mititelu, la data faptelor administrator si director general unic al SC Fotbal Club U Craiova SA, pentru inselaciune si evaziune fiscala, in forma substituirii, degradarii sau instrainarii de catre debitor a bunurilor sechestrate, informeaza Agerpres.

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti l-au trimis, vineri, in judecata pe Florin-Catalin Ivan, avocat in Baroul Bucuresti. Acesta a fost acuzat de evaziune fiscala de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )