Libnet.ro
UNICEF

11:15

Adrian Nastase despre referendum: Propunerile sunt absolut JENANTE. Reconsultarea e o stupizenie

B1 B1,
Adrian Nastase despre referendum: Propunerile sunt absolut JENANTE. Reconsultarea e o stupizenie

Temele stabilite de presedinte pentru referendum sunt de amatori, presedintele doring, de fapt, sa creasca prezenta la vot, a declarat Adrian Nastase, citat de stiripesurse. ro. Propunerile facute sunt de. continuă pe B1

Dragnea, critici pentru greseala impardonabila a functionarilor de a nu-l invita pe Adrian Nastase la sedinta solemna a Parlamentului / Nastase: Am fost chemat cu doar doua ore inainte

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, a tinut sa spuna, la inceputul discursului sau de la sedinta solemna a Parlamentului pentru aniversarea a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, ca Adrian Nastase nu se afla in sala din cauza unei greseli impardonabile a staff-ului celor doua camere, care nu l-au invitat. La randul sau, Nastase a scris pe blog ca a fost invitat la sedinta cu doar doua ore inainte de inceperea acesteia.

Adrian Nastase: O veste care ne cutremura: premierul Netanyahu se intalneste cu presedintele Putin

Adrian Nastase comenteaza pe blogul sau faptul ca premierul israelian Beniamin Netanyahu se intalneste cu preseditele rus Vladimir Putin, cu cinci zile inainte de alegerile din Israel. Fostul premier se.

Dragnea, critici DURE pentru staff-ul Parlamentului: Absenta lui Adrian Nastase de la sedinta solemna, o eroare impardonabila. Fostul premier: Am fost chemat cu doar doua ore inainte

Liviu Dragnea considera impardonabila gafa staff-ului celor doua camere de a nu-l invita pe Adrian Nastase la evenimentul din Parlament prilejuit de aniversarea a 15 ani de la aderarea Romaniei la.

Adrian Nastase, reactie dura dupa ce a fost uitat de pe lista invitatilor din Parlament la ceremonia NATO

Fostul premier al Romaniei Adrian Nastase a avut o reactie dura la gafa Parlamentului, dupa ce l-a omis de pe lista de invitati, de la ceremonia de celebrare a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO. Pe 29.

Fostul premier Adrian Nastase, in mandatul caruia Romania a aderat la NATO, neinvitat la sedinta solemna

Greseala uriasa de protocol a staffului de la Camera Deputatilor. Fostul premier Adrian Nastase, in mandatul caruia Romania a aderat la NATO, nu a fost invitat la sedinta solemna de astazi din.

Adrian Nastase lipseste de la aniversarea NATO din Parlament. Dragnea: O greseala impardonabila

Parlamentul s-a reunit marti intr-o sedinta comuna solemna, dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO si 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice. Adrian Nastase este unul dintre marii absenti ai sedintei la care mai participa o parte dintre fostii presedinti ai tarii, premierul, si seful Senatului.

Ciolos, despre referendum: E oportun. Cred ca exista formule ca romanii sa raspunda. Lui Dragnea i-a convenit sa stea in opozitie

Dacian Ciolos a declarat luni seara ca organizarea unui referendum odata cu alegerile parlamentare este una oportuna, explicand ce-l determina sa creada acest lucru. El a mai precizat ca nu a existat niciun fel de coabitare cu Dragnea in timpul guvernarii sale, acesta din urma preferand sa stea in opozitie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )