Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adrian Procop, unul dintre suspectii in dosarul furtului de tablouri din Olanda, a fost adus in Romania

România Liberă România Liberă,
Adrian Procop, unul dintre suspectii in dosarul furtului de tablouri din Olanda, a fost adus in Romania

Adrian Procop, unul dintre barbatii suspectati ca ar fi participat la furtul de tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, a fost adus in Romania, joi seara. continuă pe România Liberă

Adrian Procop, suspect in dosarul furtului de tablouri din Olanda, a fost adus in Romania

Adrian Procop, unul dintre barbatii suspectati ca ar fi participat la furtul de tablouri de la Muzeul Kunsthal din Rotterdam, a fost adus in Romania, joi seara. Acesta a fost adus, de la Londra, cu o cursa de.

Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania angajeaza peste 100 de tineri

Este sezonul oportunitatilor de angajare in marile companii. Unul dintre cei mai importanti furnizori de ITC din Romania isi deschide portile pentru tinerii care cauta un loc de munca. Peste 100 de tineri.

Greg Konieczny, Fondul Proprietatea: Demiterea managerilor privati de la companii de stat a fost unul dintre motivele pentru care FMI a decis sa amane analiza acordului / S-au aratat extrem de deranjati

Greg Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro ca modul in care ministrul Dan Sova a schimbat managerii privati de la mai multe companii de stat, precum Compania de Aeroporturi Bucuresti CAB), reprezinta unul dintre motivele pentru care delagatia FMI a plecat din Romania fara un review al acordului. Konieczny denunta schimbarea de la CAB, spunind ca pur si simplu n-am putut intelege urgenta in a face aceste schimbari. Ramai pe HotNews. ro pentru a vedea interviul VIDEO INTEGRAL cu Greg Konieczny.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )