Libnet.ro
UNICEF

20:00

Adrian Sarbu i-a scris o scrisoare lui Ion Cristoiu: Am descoperit o inchizitie care se auto divinizeaza

Hotnews Hotnews,
 Adrian Sarbu i-a scris o scrisoare lui Ion Cristoiu: Am descoperit o inchizitie care se auto divinizeaza

Eu am decis sa ma apar singur, invatand caile secrete ale Justitiei. Am descoperit o inchizitie care se auto divinizeaza i-ar fi scris Adrian Sarbu lui Ion Cristoiu, potrivit unei scrisori publicate de jurnalist pe blogul sau. continuă pe Hotnews

Cristoiu: Mi-a scris Adrian Sarbu din arest preventiv - E o lectie despre nedreptate, abuz, ingratitudine, tradare. Despre negarea a tot ceea ce am creat in ultimii 25 de ani. Kafka, inchizitie stalinista

Mi-a scris Adrian Sarbu din arest preventiv este numele articolului scris de jurnalistul Ion Cristoiu pe blogul personal. Cristoiu precizeaza ca sambata scria un alt editorial prin care ii ura la multi ani!.

Adrian Sarbu, fotografiat in libertate, desi este arestat preventiv

ACTUALIZARE 08:34 Antena 3: Sanctiuni la IGPR, dupa imaginile cu Sarbu Adrian Sarbu ar fi facut o vizita legala la o clinica dentara din Primaverii, insa politistii care l-au insotit nu ar fi respectat procedura de transportare cu catuse la maine, transmite Antena 3, care a anuntat ca Inspectoratul General al Politiei ii va sanctiona disciplinar pe insotitorii omului de afaceri. --- Potrivit Antena 3, omul de afaceri Adrian Sarbu a fost surprins in timp ce se plimba fara catuse prin Bucuresti, cu toate ca el se afla, oficial, in arest preventiv. Conform Antena 3, fostul patron al trustului Pro era insotit de un politist. in imaginile prezentate de Antena 3, Adrian Sarbu este dat jos din duba politiei, fara catuse si intra apoi intr-o vila din cartierul Primaverii. in mod normal, Adrian Sarbu ar fi trebuit sa fie insotit de cel putin 2 politisti si incatusat. Sursa citata precizeaza ca politia a afirmat ca va efectua verificari legate de circumstantele acestei situatii.

Adrian Sarbu, fotografiat in libertate, desi este arestat preventiv

ACTUALIZARE 12:48 Directorul general adjunct al Politiei Capitalei, eliberat din functie dupa imaginile cu Sarbu in libertate Stan Cristian Ionut, imputernicit Adjunct al Directorului General Politia Capitalei, a fost eliberat din functie, potrivit unui comunicat emis de Politia Capitalei, dupa ce in presa au aparut imagini cu omul de afaceri Adrian Sarbu care se afla in libertate, fara catuse. ----------- * Antena 3: Sanctiuni la IGPR, dupa imaginile cu Sarbu ------- Potrivit Antena 3, omul de afaceri Adrian Sarbu a fost surprins in timp ce se plimba fara catuse prin Bucuresti, cu toate ca el se afla, oficial, in arest preventiv. Conform Antena 3, fostul patron al trustului Pro era insotit de un politist. in imaginile prezentate de Antena 3, Adrian Sarbu este dat jos din duba politiei, fara catuse si intra apoi intr-o vila din cartierul Primaverii. in mod normal, Adrian Sarbu ar fi trebuit sa fie insotit de cel putin 2 politisti si incatusat. Sursa citata precizeaza ca politia a afirmat ca va efectua verificari legate de circumstantele acestei situatii.

Imagini inedite, la Sinteza zilei. Arestatul Adrian Sarbu se plimba prin Bucuresti

Omul de afaceri Adrian Sarbu se afla, oficial, in arest preventiv, dar mai multe imagini prezentate de Mihai Gadea, marti, la Sinteza zilei, arata ca Adrian Sarbu umbla liber pe strazile Bucurestiului. Adrian.

Ce salariu si-a stabilit Adrian Sarbu, ca administrator special si director Mediafax Group, inainte de arestare

Decizii in Mediafax Group, anterioare arestarii preventive a lui Adrian Sarbu. Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor AGEA) a stabilit pentru Adrian Sarbu o remuneratie neta lunara de 25. 000 de lei ca Director General al Mediafax Group, in.

Parchetul, sesizat in cazul plimbarii fara catuse a lui Adrian Sarbu

Parchetul a fost sesizat cu privire la plimbarea in libertate a lui Adrian Sarbu, care a fost surprins de jurnalisti mergand fara catuse, desi se afla in arest preventiv. Sarbu a iesit din arestul central in.

Corpul de control al Politiei a declansat o ancheta dupa ce Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse

Corpul de control al Politiei a inceput marti noapte o ancheta la Arestul Central al Politei Capitalei, dupa ce Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse, informeaza B1 TV. Sarbu a iesit din arestul.

Politia Capitalei a inceput urmarirea penala in cazul in care Adrian Sarbu, arestat preventiv, a fost vazut fara catuse in cartierul Primaverii

Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului, dupa ce omul de afaceri Adrian Sarbu a fost fotografiat fara catuse pe o strada din Capitala, in timp ce se afla in arest preventiv.

Adrian Sarbu face primele victime in randul Politiei

La racoare, pe Adrian Sarbu l-a durut clanta, spun doua televiziuni care au difuzat, ieri, imagini cu el, in deplina libertate, indreptandu-se catre dentist, fara catuse, in frumoasa zi de 18 aprilie dupa cum ele o afirma, iar Politia nu infirma), ca oricare civil, la un cabinet privat din oras.

Ancheta la Arestul Central, dupa ce Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse

Corpul de Control al Politiei a demarat, miercuri, o ancheta la Arestul Politiei Centrale, dupa ce omul de afaceri Adrian Sarbu a fost scos din arest fara catuse.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )