Libnet.ro
UNICEF

08:45

Michael Schumacher va putea duce din nou o viata normala

Online Sport Online Sport,
Michael Schumacher va putea duce din nou o viata normala

Jean Todt, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism, a furnizat, marti, de departe cea mai importanta informatie din ultima perioada despre starea de sanatate a fostului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher. continuă pe Online Sport

Todt: Speram ca Schumacher sa revina la o viata normala in scurt timp

Jean Todt, presedintele Federatiei Internationale de Automobilism FIA), declara ca starea de sanatate a lui Michael Schumacher se imbunatateste. Oficialul FIA se asteapta ca fostul pilot sa duca o viata relativ normala in curand.

Ultimele informatii despre Michael Schumacher dau sperante de o viata normala pentru fostul pilot de Formula 1

Starea lui Michael Schumacher se imbunatateste treptat si exista indicii potrivit carora fostul campion mondial de Formula 1 va putea avea o viata aproape de normalitate.

Jean Todt aduce vesti bune despre Michael Schumacher: Putem spera ca va duce o viata relativ normala in scurt timp

Starea de sanatate a fostului pilot Michael Schumacher se imbunatateste, potrivit presedintelui Federatiei Internationale de Automobilism, Jean Todt, care crede ca acesta ar putea duce in scurt timp o viata.

Biografia lui Michael Schumacher, lansata in limba romana

Biografia lui Michael Schumacher, intitulata Dincolo de maretie, va fi lansata si in limba romana. Scrisa de jurnalistul specializat in Formula 1, James Allen, biografia va fi lansata de catre editura Preda Publishing.

Aerul este irespirabil. Vulcanul a ERUPT din nou. Totul a fost acoperit de un praf negru

Vulcanul Sinabung din Indonezia a erupt din nou. in urma eruptiei nu au fost raportate victime iar zona nu a fost evacuata. Vulcanul a trimis nori de cenusa fierbinte la cativa kilometri in atmosfera, iar totul.

Agentii Secret Service care-l pazesc pe Obama, din nou PACALITI

Agentii Secret Service care-l pazesc pe Obama au fost din nou pacaliti. Un barbat care a pretins ca este membru al Congresului a reusit sa pacaleasca pe agentii Secret Service si a intrat la un eveniment.

Amber Rose pusa din nou pe cuceriri

Dragostea ii zambeste din nou lui Amber Rose. Despre model, care s-a despartit de Wiz Khalifa, dupa 14 luni de casatorie, se zvoneste ca se intalneste cu fiul lui Gene Simmons, Nick.

Festivalul Electric Castle, nominalizat din nou la European Festival Awards

Festivalul Electric Castle Festival din Cluj intra, pentru al doilea an consecutiv, in cursa pentru titlul de cel mai bun festival european de muzica.

Indicatorii se bat din nou cap in cap: Numarul salariatilor creste simultan cu cel al somerilor!

Desi efectivul salariatilor din economie s-a majorat - potrivit Institutului National de Statistica INS) - cu 6. 300 de persoane, de la 4. 600 iunie 2014), la 4. 900 iulie 2014), a crescut, in paralel, si.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )