Libnet.ro
UNICEF

20:00

Adrian Ungur a castigat turneul de tenis din San Marino

Adevărul Adevărul,
Adrian Ungur a castigat turneul de tenis din San Marino

Tenismanul roman Adrian Ungur a castigat duminica finala de simplu a turneului challenger din San Marino, dotat cu premii totale de 64. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Adrian Ungur s-a calificat in finala turneului din San Marino

Jucatorul Adrian Ungur s-a calificat, sambata, in finala turneului challenger din San Marino, dotat cu premii in valoare totala de 64. 000 de euro, informeaza atpworldtour. com, citat de Mediafax.

Adrian Ungur a castigat finala turneului de tenis din San Marino

Tenismanul roman Adrian Ungur a castigat duminica finala de simplu a turneului challenger din San Marino, dotat cu premii totale de 64. 000 de euro.

Romanul Adrian Ungur s-a calificat in finala turneului challenger din San Marino

Jucatorul Adrian Ungur s-a calificat, sambata, in finala turneului challenger din San Marino, dupa ce a trecut de italianul Alessandro Giannessi cu scorul de 6-3, 6-3. Romanul il va intalni in ultimul act al.

Adrian Ungur a fost invins in finala de dublu de la San Marino

Romanul Adrian Ungur si croatul Franco Skugor au pierdut, sambata, finala probei de dublu a turneului dinSan Marino, scrie Mediafax. Cei doi au fost invinsi de cuplul Radu Albot/Enrique Lopez-Perez.

Ungur, calificat in finala turneului de la San Marino

Adrian Ungur este in finala turneului challenger din San Marino dupa ce a trecut, azi, de Alessandro Giannessi, cu 6-3,6-3.

Ungur a pierdut finala de dublu de la San Marino

Ghinion pentru Adrian Ungur in proba de dublu de la San Marino. Pereche format din Ungur si partenerul sau, Franco Skugor, a pierdut finala turneului challenre de la San Marino.

HCM Baia Mare a castigat turneul Tomas Jakub269;o din Slovacia

HCM Baia Mare a reusit sa castige turneul amical de handbal care a avut loc in acest final de saptamana in Slovacia, cu trei victorii din tot atatea meciuri.

Turcia: Recep Tayyip Erdogan a castigat alegerile prezidentiale din primul tur

Recep Tayyip Erdogan, candidatul Partidului pentru Dreptate si Dezvoltare AKP), a castigat alegerile prezidentiale desfasurate duminica in Turcia din primul tur, devenind primul sef al statului ales prin vot direct, a anuntat ministrul turc al Justitiei, Bekir Bozdag, citat de Reuters. Erdogan, premier in exercitiu al Turciei, a obtinut 52% din voturi, dupa numararea a 90% din buletinele de vot, anunta surse citate de agentia Anatolia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )