Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Ungur a castigat finala turneului de tenis din San Marino

Adevărul Adevărul,
Adrian Ungur a castigat finala turneului de tenis din San Marino

Tenismanul roman Adrian Ungur a castigat duminica finala de simplu a turneului challenger din San Marino, dotat cu premii totale de 64. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Romanul Adrian Ungur s-a calificat in finala turneului challenger din San Marino

Jucatorul Adrian Ungur s-a calificat, sambata, in finala turneului challenger din San Marino, dupa ce a trecut de italianul Alessandro Giannessi cu scorul de 6-3, 6-3. Romanul il va intalni in ultimul act al.

Adrian Ungur a castigat turneul de tenis din San Marino

Tenismanul roman Adrian Ungur a castigat duminica finala de simplu a turneului challenger din San Marino, dotat cu premii totale de 64. 000 de euro.

Adrian Ungur s-a calificat in finala turneului din San Marino

Jucatorul Adrian Ungur s-a calificat, sambata, in finala turneului challenger din San Marino, dotat cu premii in valoare totala de 64. 000 de euro, informeaza atpworldtour. com, citat de Mediafax.

Ungur, calificat in finala turneului de la San Marino

Adrian Ungur este in finala turneului challenger din San Marino dupa ce a trecut, azi, de Alessandro Giannessi, cu 6-3,6-3.

Adrian Ungur a fost invins in finala de dublu de la San Marino

Romanul Adrian Ungur si croatul Franco Skugor au pierdut, sambata, finala probei de dublu a turneului dinSan Marino, scrie Mediafax. Cei doi au fost invinsi de cuplul Radu Albot/Enrique Lopez-Perez.

Elena Bogdan, in finala turneului ITF de la Hechingen, la dublu

Perechea formata din Elena Bogdan si Valeria Solovieva s-a calificat, azi, in finala probel de dublu a turneului ITF de la Hechingen, din Germania.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )