Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adriana Lima, ultima defilare pentru Victorias Secret dupa 19 ani de prezentat pe podium

ADPM ADPM,
Adriana Lima, ultima defilare pentru Victorias Secret dupa 19 ani de prezentat pe podium

Adriana Lima a izbucnit in lacrimi pe podiumul prezentarii de moda Victorias Secret. Ea a anuntat ca aceasta o fost ultima sa aparitie, dupa 19 ani, printre ingerii Victorias Secret. continuă pe ADPM

Cel mai longeviv model Victorias Secret se retrage: Adriana Lima a izbucnit in lacrimi pe podium VIDEO

Top-modelul brazilian Adriana Lima 37 de ani), care a defilat aproape 20 de ani pentru Victorias Secret, a anuntat ca se retrage si a izbucnit in lacrimi pe podiumul show-ului anual al brandului de lenjerie intima.

Cele mai sexy aparitii de la Victorias Secret Fashion Show 2018 FOTO

Victorias Secret Fashion Show 2018 nu a dezamagit, oferind un spectacol plin de culoare, dar si momente emotionante, mai ales cel in care Adriana Lima, ingerasul-veteran, si-a anuntat retragerea. Va prezentam cele mai apreciate si sexy aparitii de pe podium.

Cum au defilat modelele in fashion show-ul Victorias Secret 2018

Pentru prima data in ultimii trei ani, show-ul Victorias Secret a fost organizat in Statele Unite. Prezentarea spectaculoasa a brandului de lenjerie intima a adus pe podium cele mai admirate modele ale momentului. Iata cum au defilat! .

Joe Holder, cel mai fericit barbat din lume! Este trainerul modelelor Victorias Secret!

In fiecare an, show-ul Victorias Secret ne dovedeste inca o data ca modelele care imbraca noua colectie sunt cele mai frumoase din lume. Omul care se afla in spatele fizicului lor de invidiat este Joe Holder.

Ea va purta sutienul Victorias Secret de 1 milion de dolari

Joi seara, unul din modelele Victorias Secret va aparea pe podiumul de moda purtand superbul sutien cu diamante, in valoare de 1 milion de dolari. Iata cine a fost aleasa anul acesta! .

Ministrul Justitiei, mesaj pentru sefa iCCJ dupa decizia CCR: Dna Tarcea isi mentine afirmatia?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii transmite un mesaj sefei inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce magistratii de la Curtea Constitutionala au decis ca exista un conflict juridic de natura.

Ce urmeaza pentru Liviu Dragnea, dupa decizia CCR. Fostul judecator Toni Grebla, anunt important despre soarta sefului PSD

Fostul judecator CCR Toni Grebla a anuntat, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala i-a dat dreptate lui Liviu Dragnea, ce urmeaza pentru cei care au fost condamnati in baza completurilor de 5 judecatori, dar.

Tudorel Toader, raspuns FULGER pentru Klaus Iohannis, dupa ce a fost numit INFRACTOR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a numit infractor si penibil. Mi se pare total gresita solicitarea de revocare, gresita din punct de vedere po.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )