Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce aduce nou a 65-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt?.

România Liberă România Liberă,
Ce aduce nou a 65-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt?.

Salonul auto de la Frankfurt anunta o dominatie categorica a producatorilor germani, care prezinta multe noutati care mai de care mai interesante. Zilele de presa ale IAA 2013 Frankfurt datele de 10 si 11 septembrie) sunt rezervate inaugurarii premierelor mondiale. Romania libera va tine la curent in timp real de la fata locului cu imagini si lansari in premiera in cele doua zile dedicate presei. La salon vor fi prezentate peste o suta de noi modele, concepte revolutionare, hibrizi . continuă pe România Liberă

VIDEO Ce aduce nou a 65-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt

Conceptul pentru primul SUV Jaguar, Dacia Duster facelift, Volkswagen Golf Sportsvan, BMW i3 si BMW i8, Fiat 500 cu sapte locuri si primele modele Range Rover hibride sunt doar cateva dintre cele circa 80 de premiere pregatite de producatorii auto pentru a 65-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt. Am realizat o sinteza a noutatilor toamnei lui 2013 in clipul de mai jos.

Salon Auto Frankfurt: Vezi cele mai importante modele lansate in 2013.

Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai important eveniment de acest gen din Europa, continua traditia si in acest an, la cea de a 65-a editie. Producatorii auto vor avea nu mai putin de 70 de lansari in premiera mondiala, salonul fiind deschis oficial de Angela Merkel pe 12 septembrie. La Frankfurt, o data la doi ani, se aduna toata crema industriei auto mondiale, cele mai importante lansari de masini, testari de noi tehnologii in premiera sau diferite surprize destinate fanilor, facand parte .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )