Libnet.ro
UNICEF

08:00

Salon Auto Frankfurt: Vezi cele mai importante modele lansate in 2013.

România Liberă România Liberă,
Salon Auto Frankfurt: Vezi cele mai importante modele lansate in 2013.

Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai important eveniment de acest gen din Europa, continua traditia si in acest an, la cea de a 65-a editie. Producatorii auto vor avea nu mai putin de 70 de lansari in premiera mondiala, salonul fiind deschis oficial de Angela Merkel pe 12 septembrie. La Frankfurt, o data la doi ani, se aduna toata crema industriei auto mondiale, cele mai importante lansari de masini, testari de noi tehnologii in premiera sau diferite surprize destinate fanilor, facand parte . continuă pe România Liberă

Cele mai importante descoperiri despre sex

In anii 50, a existat un cuplu celebru de sexologi, care initial au fost casatoriti, apoi au divortat, pe nume William Masters si Virginia Johnson. Ei au inceput sa studieze comportamentul sexual pe diversi.

Rivalul Google News integreaza acum si cele mai populare povesti de pe Facebook si Twitter

Exista viata si dupa Google News, iar Microsoft incearca sa convinga utilizatorii de internet ca pot folosi cu succes si alte servicii de stiri. Astfel, gigantul tehnologiei a modificat Bing News pentru a aduce cele mai importante subiecte din social media, respectiv Facebook sau Twitter.

Spectacolul impresionant oferit de Soare. Vezi unele dintre cele mai bune imagini

Observatorul Solar DynamicsSDO) analizeaza Soarele inca din 2009, insa in ultimele doua saptamani a realizat unele dintre cele mai bune imagini. SDO a fost martorul unei activitati intense, care.

Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov si Timis.

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 11. 037 de locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 718) si in judetele Cluj 1. 365), Iasi 696), Brasov 590), Timis 480), .

Politistii italieni au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie

Autoritatile italiene au ratat una dintre cele mai mari capturi de droguri din istorie, dupa ce un grup de traficanti a dat foc la incarcatura pe care o transportau. Cele 30 de tone de hasis erau transportate.

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei: Romania ocupa locul 90

Cele mai fericite tari din lume se afla in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei. Asta reiese din studiul World Happiness.

Unde sunt cele mai fericite tari din lume si pe ce loc se claseaza Romania in acest top

Cele mai fericite tari din lume sunt in nordul Europei, in timp ce Romania se afla pe locul 90, inaintea Ungariei si Bulgariei, dar in spatele Greciei sau Libiei, arata World Happiness Report pe 2013, publicat.

TOP: destinatiile cu cele mai mari preturi la cazare din Europa

Cazarea reprezinta de multe ori o parte importanta din bugetul pentru vacanta, desi ideal este sa aloci cat mai mult plimbarilor si descoperirii de locuri noi. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai scumpe 10 destinatii din Europa dupa tarifele de.

Parrot Zik probabil cele mai performante si elegante casti de la IFA 2013

Cred ca Parrot Zik sunt cele mai performante si elegante casti de la IFA din acest an. Producatorul intrece in ultima vreme orice asteptari in materie de design. Probabil veti spune ca sunt model vechi si e adevarat, nu sunt lansate zilele acestea, cel putin nu toate modelele. Varianta fotografiata si pipaita de noi este lansata la IFA 2013, impreuna cu alte doua nuante de culori, maro si roz cu alb. Varianta aurie insa este ceva mai speciala, fiind singura [].

Schneider Electric prezinta la IEAS 2013 cele mai recente solutii de eficienta energetica

Schneider Electric va prezenta in cadrul targului International Electric and Automation Show IEAS) 2013 cele mai recente solutii de eficienta energetica, management al energiei, electroalimentare de siguranta si din domeniul energiei regenerabile, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2925 seconds )