Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aeroportul din Oradea: proiect de circa 130 mil. lei pentru extindere modernizare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aeroportul din Oradea: proiect de circa 130 mil. lei pentru extindere modernizare

Aeroportul din Oradea va fi modernizat in baza unui proiect in valoare de aproximativ 130 de milioane de lei, care vor fi investiti pentru construirea, intre altele, a unei piste noi de decolare-aterizare, care urmeaza sa fie extinsa la 2,1 kilometri,. continuă pe Wall-Street Ro

Cum a reusit o firma din Oradea sa aduca statului un PREJUDICIU de peste PATRU MILIOANE de lei din neplata TVA

O firma din Oradea a reusit sa aduca statului un prejudiciu de peste 900. 000 euro 4. 252 lei), reprezentand impozitul pe profit si taxa pe valoarea adaugata aferenta unor operatiuni economice fictive derulate in perioada 2012-2013.

Circa 200 milioane lei in plus la unele bugete, pentru prezidentiale

Bugetele Secretariatului General al Guvernului SGG), Ministerului de Interne, Ministerului de Externe, Serviciului Telecomunicatii Speciale STS) si Autoritatii Eelectorale Permanente vor fi suplimentate cu o suma totala de 192,4 milioane de lei, pentru organizarea alegerilor prezidentiale, cei mai multi bani urmand sa primeasca MAI, respectiv 166. 000 lei.

Palatul Brancovenesc va fi reabilitat cu peste 21 de mil. de lei. Contractul de executie a fost castigat de o firma din Ploiesti

Contractul de executie pentru proiectul Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, precum si crearea/ modernizarea infrastructurilor conexe, din zona Ansamblului brancovenesc Potlogi, a fost semnat, vineri. Valoarea contractului este de peste 21 de mil. lei.

Impact a vandut actiuni de 80 mil. lei pentru a majora capitalul social al companiei

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer Contractor IMP) a finalizat o oferta publica in care au fost vandute actiuni in valoare de 80 milioane de lei pentru majorarea capitalului social al companiei.

Amenzi pentru incalcarea legislatiei muncii: aproape 1 mil. lei pentru munca la negru

Inspectorii de munca au aplicat amenzi in valoare totala de peste doua milioane de lei pentru incalcarea legislatiei muncii. Aproape jumatate din suma a fost stransa din amenzile date pentru sanctionarea muncii la negru, informeaza, marti, Inspectia.

Omniasig estimeaza despagubiri de 3 mil. lei in urma ploilor si inundatiilor

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) a platit asiguratilor, atat persoanelor fizice cat si juridice, din cele mai afectate judete din Romania ca urmare a fenomenelor atmosferice din ultimele trei luni, in special furtuni si ploi abundente, suma de.

Tranzactie in IT: Siemens preia integral un producator de software din Brasov, cu afaceri de 14,6 mil. lei in 2013

Siemens Romania a finalizat preluarea integrala a producatorului de software LMS Romania SRL Brasov, care va opera sub denumire de Siemend Industry Software SRL. Operatiunea este parte a tranzactiei prin care Siemens AG a achizitionat LMS.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )