Libnet.ro
UNICEF

01:05

Impact a vandut actiuni de 80 mil. lei pentru a majora capitalul social al companiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Impact a vandut actiuni de 80 mil. lei pentru a majora capitalul social al companiei

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer Contractor IMP) a finalizat o oferta publica in care au fost vandute actiuni in valoare de 80 milioane de lei pentru majorarea capitalului social al companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Amenzi pentru incalcarea legislatiei muncii: aproape 1 mil. lei pentru munca la negru

Inspectorii de munca au aplicat amenzi in valoare totala de peste doua milioane de lei pentru incalcarea legislatiei muncii. Aproape jumatate din suma a fost stransa din amenzile date pentru sanctionarea muncii la negru, informeaza, marti, Inspectia.

Inspectorii de munca au dat amenzi de aproape 1 milion de lei pentru munca la negru, in 4 zile

Inspectorii de munca au aplicat amenzi de peste doua milioane de lei pentru incalcarea legislatiei muncii, aproape jumatate din suma fiind pentru sanctionarea muncii la negru, informeaza, marti, Inspectia.

Palatul Brancovenesc va fi reabilitat cu peste 21 de mil. de lei. Contractul de executie a fost castigat de o firma din Ploiesti

Contractul de executie pentru proiectul Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, precum si crearea/ modernizarea infrastructurilor conexe, din zona Ansamblului brancovenesc Potlogi, a fost semnat, vineri. Valoarea contractului este de peste 21 de mil. lei.

Investitie European Energy Communication: 17 mil. euro pentru termocentrala Doicesti

Termocentrala Doicesti, detinuta de compania Termoelectrica, a fost vanduta societatii European Energy Communications SRL pentru 60,89 milioane de lei fara TVA), adica echivalentul a 17,16 milioane de euro incluzand TVA), se arata intr-un comunicat.

Millennium bcp a provizionat 34 mil. euro pentru vanzarea bancii din Romania

Banca portugheza Millennium bcp a constituit un provizion de 34 de milioane de euro pentru vanzarea subsidiarei din Romania, ale carei pierderi au fost reduse de peste trei ori in primul semestru fata de aceeasi perioada anul trecut, la 1 milion de euro.

FC Rapid, sanctionat cu 30.000 de lei pentru incidentele de la meciul cu Steaua

Gruparea Rapid a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a FRF cu 30. 000 de lei penalitate sportiva pentru incidentele provocate de suporterii proprii la partida cu Steaua, din prima etapa a Ligii I, .

Peste 600 de milioane lei pentru Sanatate la rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta a anuntat ca bugetul de sanatate va primi peste 600 de milioane de lei la rectificarea bugetara.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )