Libnet.ro
UNICEF

18:00

Aeroporturile J.F. Kennedy si Newark au fost redeschise dupa trecerea uraganului Sandy.

România Liberă România Liberă,
Aeroporturile J.F. Kennedy si Newark au fost redeschise dupa trecerea uraganului Sandy.

Aeroporturile internationale John F. Kennedy si Newark Liberty care deservesc New York-ul, inchise de luni din cauza trecerii uraganului Sandy, au fost redeschise miercuri la ora 07. 00, ora Romaniei), dar cursele aeriene sunt inca limitate, potrivit autoritatilor citate de AFP, informeaza Mediafax. In schimb, aeroporturile La Guardia si Teterboro raman inchise, a precizat intr-un comunicat Autoritatea portuara din New York si New Jersey. In aceste conditii, pasagerii au fost rugati . continuă pe România Liberă

Traficul pe DN7 este blocat. Un om a murit si un altul a fost ranit, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un autocar

Un om a murit si un altul a fost ranit, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un autocar, pe DN7, intre localitatile hunedorene Lesnic si Vetel. Cauza evenimentului este, se pare, neadaptarea.

70% din pielea corpului i-a fost DISTRUSA dupa ce a luat un medicament pe care il iei si tu. Cat de periculos poate fi

Facuse febra si era racit, iar mama lui, ca de fiecare data i-a dat acest medicament. Nu era prima data cand ii dadea siropul, la recomandarea medicului, insa acum situatia a fost dramatica. Copilul de doar.

Un jurnalist elen a fost arestat, dupa ce a dezvaluit o lista cu milionari greci care au conturi in Elvetia

Un jurnalist elen a fost arestat duminica pentru dezvaluirea numelor de pe o misterioasa lista de milionari greci cu conturi in Elvetia si va comparea in fata procuraturii din Atena, potrivit unei surse din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )