Libnet.ro
UNICEF

07:00

Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Playtech Playtech,
Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume

Aparatele de zbor mai usoare decat aerul pareau a fi de domeniul trecutului. Era primului Zeppelin s-a incheiat de mult, dar se pare ca omenirea nu este inca pregatita sa renunte la originalul concept. in urma dezastrului de la Hindenbug, Germania, cand un dirijabil a luat foc si au murit 35 din cei 97 de [] Aeroscraft construieste unul dintre cele mai mari dirijabile din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Perspective sumbre pentru Bazinul Olimpic din Buzau, unul dintre cele mai moderne din tara VIDEO

Bazinul Olimpic din Buzau, unul dintre cele mai moderne din tara, are lacat la intrare, in timp ce buzoienii umfla conturile piscinelor private. Proprietarul nu are posibilitatea financiara pentru a-l tine deschis iar Primaria si Consiliul Judetean nu au fonduri pentru a cumpara obiectivul. Nici macar o colaborare intre autoritati si detinatorul bazinului nu mai este posibila.

Cele mai mari salarii din Romania. in ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele

O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.

Minionii a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari

Lungmetrajul Minionii/ Minions a depasit Povestea jucariilor 3/ Toy Story 3 si a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari din istorie, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

Acord intre cele mai mari banci americane si reclamatii care le acuza de manipularea pietei financiare: Institutiile au acceptat sa le plateasca 1,87 de miliarde de dolari

Cele mai mari banci americane au incheiat un acord preliminar cu reclamanti civili, dupa ce au fost acuzate de manipularea pietei financiare, informeaza MarketWatch. Astfel, 12 banci au acceptat sa plateasca.

Cele mai mari greseli pe care le faci la inceput de cariera

Felicitari, ai reusit sa obtii primul tau loc de munca. Insa asta nu este totul. Intr-o perioada precum cea actuala poate fi chiar mai dificil sa iti mentii job-ul. Si cum acesta este primul tau loc de munca mai ai o.

Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1.000 de lei

Mai jos va prezentam o lista cu zece dintre cele mai bune telefoane cu preturi mai mici de 1. 000 de lei. Nu intotdeauna este nevoie sa ai unul dintre cele mai noidispozitive pentru a te putea bucura de cea mai buna experienta. intr-adevar, in anumite conditii, specificatiile unor telefoane precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4 [] Cele mai bune telefoane cu preturi sub 1. 000 de lei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Posta nipona vrea sa obtina 11,5 miliarde dolari din listare

Japan Post, compania de posta din Japonia, vrea sa obtina 1. 390 miliarde de yeni 11,5 miliarde de dolari) din oferta publica initiala IPO) pe care urmeaza sa o lanseze si care pare ca va fi una din cele mai mari la nivel global, din 2015, res and 172;pectiv cea mai mare din ultimii circa 20 de ani de pe piata nipona.

Top 6 retete savuroase de bors de casa. Secretele pregatirii faimosului preparat romanesc, dezvaluite de mari bucatari

Borsul este unul dintre cele mai populare preparate in randul gospodinelor. Preparatul culinar se pregateste relativ usor, neaparat intr-un vas de pamant, iar apoi se foloseste in diferite combinatii, la preparate cu o savoare deosebita.

Business report: Criza imigrantilor, alimentata de razboiul pentru resurse; Creste costul indatorarii. Paradoxul romanesc: Cele mai mici costuri de imprumut din istorie - intre cele mai mari din UE; Pretul petrolului, pe punctul de a se prabusi la 20 de

De ce accepta de fapt Berlinul refugiati. Cum mizeaza guvernul Merkel pe forta de munca a acestora pentru a-si salva propria economie si ce ar putea trage in jos Germania. Ascensiune timida a firmelor romanesti in top 500 Europa Centrala. Companiile romanesti si-au consolidat relativ prezenta in editia 2014 a Top 500 companii din Europa Centrala.

Topul celor mai mari companii din centrul Romaniei

ON Energie Mures) Romgaz Sibiu), Selgros CashCarry Brasov), Holzindustrie SchweighoferAlba) si Schaffler din Brasov sunt cele mai mari companii din centrul Romaniei, conform unui top realizat in functie de cifra de afaceri inregistrata la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )