Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai mari greseli pe care le faci la inceput de cariera

Antena3 Antena3,
Cele mai mari greseli pe care le faci la inceput de cariera

Felicitari, ai reusit sa obtii primul tau loc de munca. Insa asta nu este totul. Intr-o perioada precum cea actuala poate fi chiar mai dificil sa iti mentii job-ul. Si cum acesta este primul tau loc de munca mai ai o. continuă pe Antena3

Cele mai mari salarii din Romania. in ce domenii se castiga maximele veniturilor si cu cat sunt acestea mai mari decat minimele

O analiza a castigurilor salariale din ultimele luni arata ca in top au urcat petrolistii si informaticienii si au coborat bancherii si aviatorii. Va prezentam cele mai mari salarii din Romania.

Acord intre cele mai mari banci americane si reclamatii care le acuza de manipularea pietei financiare: Institutiile au acceptat sa le plateasca 1,87 de miliarde de dolari

Cele mai mari banci americane au incheiat un acord preliminar cu reclamanti civili, dupa ce au fost acuzate de manipularea pietei financiare, informeaza MarketWatch. Astfel, 12 banci au acceptat sa plateasca.

Care sunt cele mai mari regrete ale femeilor in privinta vietii sexuale

Multi sunt cei care spera la o viata traita fara regrete, insa probabil ca nimeni nu reuseste sa aiba parte de o asemenea realizare. Lucru valabil si in ceea ce priveste viata sexuala, dupa cum a aratat o cercetare in cadrul careia femeile, dar si barbatii au marturisit care sunt cele mai mari regrete sexuale.

Minionii a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari

Lungmetrajul Minionii/ Minions a depasit Povestea jucariilor 3/ Toy Story 3 si a urcat pe locul al doilea in topul filmelor de animatie cu cele mai mari incasari din istorie, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax.

Culmea sofatului: sa treci pe rosu la semafor, cu politistul in dreapta. Cele mai stupide greseli la examenul auto

Emotiile, prudenta exagerata, dar, uneori, si teama de examinator ii determina pe multi dintre candidatii la examenul pentru obtinerea permisului de conducere sa comita greseli de nepermis atunci cand sustin proba practica.

Posta nipona vrea sa obtina 11,5 miliarde dolari din listare

Japan Post, compania de posta din Japonia, vrea sa obtina 1. 390 miliarde de yeni 11,5 miliarde de dolari) din oferta publica initiala IPO) pe care urmeaza sa o lanseze si care pare ca va fi una din cele mai mari la nivel global, din 2015, res and 172;pectiv cea mai mare din ultimii circa 20 de ani de pe piata nipona.

Business report: Criza imigrantilor, alimentata de razboiul pentru resurse; Creste costul indatorarii. Paradoxul romanesc: Cele mai mici costuri de imprumut din istorie - intre cele mai mari din UE; Pretul petrolului, pe punctul de a se prabusi la 20 de

De ce accepta de fapt Berlinul refugiati. Cum mizeaza guvernul Merkel pe forta de munca a acestora pentru a-si salva propria economie si ce ar putea trage in jos Germania. Ascensiune timida a firmelor romanesti in top 500 Europa Centrala. Companiile romanesti si-au consolidat relativ prezenta in editia 2014 a Top 500 companii din Europa Centrala.

Topul celor mai mari companii din centrul Romaniei

ON Energie Mures) Romgaz Sibiu), Selgros CashCarry Brasov), Holzindustrie SchweighoferAlba) si Schaffler din Brasov sunt cele mai mari companii din centrul Romaniei, conform unui top realizat in functie de cifra de afaceri inregistrata la.

Patru cele mai frecvente boli ale toamnei si trucuri pentru a le fenta prin intarirea sistemului imunitar

Schimbarea de temperatura, umezeala, dar si fluctuatiile presiunii astmosferice care au loc toamna, imediat dupa sezonul cald, isi pun amprenta asupra organismului. Cele mai frecvent boli care apar toamna sunt racelile, astmul alergic, insuficienta cardiaca si afectiunile reumatice.

Fortele armatei ruse au inceput cele mai ample manevre din acest an: Aproximativ 95.000 de militari participa la exercitii

Fortele armatei ruse au inceput luni cele mai ample manevre din acest an, la care vor participa aproximativ 95. 000 de militari, a anuntat Ministerul Apararii din Rusia, informeaza agentia EFE. Avand numele de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )