Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un afacerist apropiat de Basescu, retinut pentru 24 de ore. Dumitru Bucsaru, acuzat de bancruta frauduloasa

Antena3 Antena3,
Un afacerist apropiat de Basescu, retinut pentru 24 de ore. Dumitru Bucsaru, acuzat de bancruta frauduloasa

UPDATE: Dumitru Bucsaru a fost retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore. Stire initiala:inca un afacerist apropiat de Traian Basescu a ajuns in fata procurorilor. Dumitru Bucsaru a fost ridicat joi. continuă pe Antena3

Omul de afaceri, Dumitru Bucsaru, retinut pentru 24 de ore

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurori dupa aproape 10 ore de audieri.

Primarul din Ploiesti, retinut pentru 24 de ore

00: Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut de catre procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat timp de sase ore, conform B1TV.

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru, fost patron al clubului Unirea Urziceni, a fost retinut intr-un dosar de bancruta frauduloasa

Omul de afaceri Dumitru Bucsaru a fost retinut, joi, pentru 24 de ore, alaturi de alte doua persoane, cei trei fiind suspectati ca au contractat un credit de 30 de milioane de euro pentru construirea unui complex de locuinte, iar dupa ce au intrat in insolventa ar fi instrainat activele, prezentand evidente contabile nereale. Dumitru Bucsaru, patronul complexului Green City, a fost retinut alaturi de Alexandru Oprea Picu si Alexandru Petre, acestia urmand sa fie prezentati, vineri, cu propunere de arestare preventiva la Judecatoaria Cornetu, anunta Mediafax, citand surse din Politie.

Descinderi la Primaria Ploiesti. Primarul Iulian Badescu, retinut pentru o mita de 300.000 euro

Update 19. 35- Primarul din Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut marti seara. El a fost scos cu catuse de la DNA Ploiesti, dupa aproximativ sapte ore de audieri. Procurorii il acuza de.

Primarul din Ploiesti, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

------------ * Actualizare 17:09 Primarul municipiului Ploiesti, Iulian Badescu, a fost retinut, in urma cu putin timp, de DNA, dupa circa sapte ore de audieri, pentru luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave avand ca rezultat obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit 2 acte materiale), potrivit comunicatului Directiei Nationale Anticoruptie.

Alerta meteo. Se strica vremea: 24 de ore de ploi, vijelii si precipitatii mixte

In urmatoarele ore, vreme se schimba radical. dminitratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o informare valabila pentru 24 de ore. De luni seara, de la 0ra 18. 00 si pana marti, 3 martie, la aceeasi ora, se vor semnala ploi moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte.

Un student la Medicina a fost retinut pentru trafic international de droguri

Un cetatean danez de origine somaleza, student la Medicina, a fost retinut de procurorii DIICOT pentru ca a convins doi colegi de facultate sa introduca in Romania peste 30 de kilograme droguri de mare risc.

Student la Medicina, retinut pentru trafic international de droguri

Un student la medicina, de origine somaleza, a fost retinut de procurorii DIICOT, dupa ce a convins doi colegi de facultate sa introduca in Romania peste 30 de kilograme de cathinone si cathine, droguri de mare risc, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )