Libnet.ro
UNICEF

09:15

Afacerist italian, gest impresionant pentru spitalele din Romania: E cea mai dura si crunta perioada de dupa razboi

Antena3 Antena3,
Afacerist italian, gest impresionant pentru spitalele din Romania: E cea mai dura si crunta perioada de dupa razboi

Sergio Valsania, un om de afaceri italian care activeaza si pe piata din Romania, pune la dispozitia autoritatilor sute de corturi pentru a le amplasa in spialele unde se fac activitati de triaj sau pre-triaj. continuă pe Antena3

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Un sofer roman isi pune la dispozitie TIR-ul pentru spitalele din Romania

Un sofer roman din Bistrita-Nasaud isi pune la dispozitie TIR-ul cu care munceste pentru familia sa pentru a ajuta spitalele din Romania in lupta cu pandemia de coronavirus.

Fiul lui Ion Tiriac, donatie de 100.000euro pentru medicii din Romania la teledonul Romani impreuna

Ion Ion Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, a facut o donatie impresionanta, astazi, pentru medicii care lupta impotriva coronavirus in spitalele din Romania, in cadrul teledonului Romani impreuna.

Orasul din Romania unde medicii trag la sorti cine sa trateze pacienti cu coronavirus Managerul spitalului: Sunt medic ca sa slujesc beteagul

Intr-un spital din Romania, medicii trag la sorti cine va ingriji bolnavi infectati cu coronavirus, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este vorba despre Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris din Baia Mare. Contactat de HotNews. ro, managerul interimar al spitalului, medicul Vasile Pop, admite ca unora dintre colegi nu le-a suras ideea, dar spune ca niciun cadru medical nu poate refuza sa ingrijeasca bolnavi, inclusiv infectati cu coronavirus. Cazul de la Baia Mare spune multe despre starea de spirit din spitalele romanesti, in conditiile in care multe cadre medicale reclama, in aceste zile, ca nu au suficiente echipamente de protectie.

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

COVID-19 |Asociatia de Distributie de Bunuri din Romania solicita premierului incadrarea distributiei de bunuri ca SECTOR STRATEGIC

Asociatia Companiilor de Distributie de Bunuri din Romania ACDBR) a retrimis Primului Ministru al Romaniei o petitiei prin care solicita declararea distributiei de bunuri Sector Strategic, impreuna cu alte sectoare economice vitale pentru populatie,.

Hidroelectrica sponsorizeaza sapte spitale din Romania cu peste 10 milioane de lei

Actionariatul Hidroelectrica, unul din cei mai mari producatori de energie din Romania, a aprobat luni, in cadrul unei sedinte extraordinare, sponsorizarea unui numar de sapte institutii medicale, cu unitati de primiri urgente, cu suma totala de 10,03 milioane lei, decizia fiind luata ca urmare a situatiei de risc exceptional pentru sanatatea publica generata de raspandirea noului coronavirus, si in contextul cresterii constante a numarului confirmat de persoane infectate pe teritoriul Romaniei.

De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei a transmis un mesaj despre profesorii din Romania

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a exclus varianta inghetarii anului scolar. Oficialul a indemnat elevii si studentii sa fie atenti la informatiile pe care le citesc, mai ales la cele care vin din partea MEC, pentru a sti ce va urma, in contextul raspandirii bolii. De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei, mesaj despre .

Povestea celei mai tinere victime a pandemiei din Romania. Tanara de 27 de ani abia isi inmormantase mama

Decesul 40: o femeie de 27 de ani, cea mai tanara victima a pandemiei din Romania. Tanara ar fi contactat virusul de la unul dintre fratii sai, care se intorsese in tara din Marea Britanie pentru a participa la inmormantarea mamei. Povestea cele mai tinere victime a pandemiei din Romania Pe 25 martie existau stiri .

Orasul din Romania unde taxiul este gratis pentru cei care duc hrana celor vulnerabili in fata pandemiei

Apelul comun al autoritatilor si personalitatilor din Romania este Stati acata!, masura prin care raspandirea bolii poate fi prevenita. Populatia incearca, insa, exista o categorie care, pe langa faptul ca este vulnerabila in fata virusului, nici timpul nu e de partea ei. Batranetea, haine grele, asa ca, pentru cei care aveau o mana dreapta la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )