Libnet.ro
UNICEF

16:00

Afaceristul prahovean Mihai Matei a fost arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Afaceristul prahovean Mihai Matei a fost arestat preventiv

Omul de afaceri prahovean Mihai Matei, suspectat de frauda cu fonduri europene cu un prejudiciu de doua milioane de euro si retinut de DNA, marti seara, la finalul a peste 12 ore de perchezitii si audieri, a. continuă pe Antena3

Afaceristul prahovean, Mihai Matei, arestat preventiv

Mihai Matei este suspectat ca a accesat fonduri europene in baza unor documente false, pretinzand ca a cumparat din bani europeni o statie de betoane pe care o detinea deja.

Afaceristul prahovean, Mihai Matei, retinut pentru 24 de ore

Mihai Matei este suspectat ca a accesat fonduri europene in baza unor documente false, pretinzand ca a cumparat din bani europeni o statie de betoane pe care o detinea deja.

Afaceristul prahovean Mihai Matei a fost retinut. Vezi lista acuzatiilor aduse

Omul de afaceri prahovean Mihai Matei, acuzat de fraude cu fonduri europene, cu un prejudiciu de doua milioane de euro, a fost retinut de catre procurorii DNA Ploiesti, marti seara, la finalul a peste 12 ore de.

Omul de afaceri Mihai Matei, arestat preventiv pentru frauda cu fonduri europene

Omul de afaceri prahovean Mihai Matei, suspectat de frauda cu fonduri europene cu un prejudiciu de doua milioane de euro si retinut de DNA, ieri seara, la finalul a peste 12 ore de perchezitii si audieri, a fost arestat preventiv, azi, de Tribunalul Prahova, decizia putand fi contestata, transmit surse din presa.

Omul de afaceri Mihai Matei, acuzat de fraude cu fonduri europene, a fost retinut de DNA Ploiesti

Omul de afaceri prahovean Mihai Matei, acuzat de fraude cu fonduri europene, cu un prejudiciu de doua milioane de euro, a fost retinut de catre procurorii DNA Ploiesti, marti seara, la finalul a peste 12 ore de perchezitii si audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Scandal de proportii in Franta. Djibril Cisse a fost arestat intr-un caz de santaj

Fostul international francez Djibril Cisse 34 de ani), actualmente la modesta echipa Jeunesse Sportive Saint-Pierroise din Reunion,a fost arestat intr-un caz de santaj.

Fiul unui expert criminalist din Olt, arestat preventiv pentru infractiuni cu carduri de credit

Adrian Dumitrana, fiul expertului criminalist George Dumitrana din cadrul IPJ Olt, a fost retinut in cursul saptamanii trecute in urma unei actiuni desfasurate de ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova, impreuna cu colegii lor din Mehedinti, coordonati de un procuror din cadrul DIICOT Craiova, impotriva unei retele specializate in infractiuni informatice.

Presa rusa: Un grup care pregatea un atac terorist la Moscova a fost arestat

Comitetul National Antiterorist din Rusia sustine ca a arestat duminica un grup de persoane care pregatea un atac terorist la Moscova, a anuntat agentia TASS, citata de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )