Libnet.ro
UNICEF

07:30

AFI Europe a avut anul trecut venituri din chirii in Romania de 37 milioane euro, in urcare cu 20%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
AFI Europe a avut anul trecut venituri din chirii in Romania de 37 milioane euro, in urcare cu 20%

AFI Europe a inregistrat anul trecut venituri operationale nete de 37 milioane de euro, in crestere cu 20% fata de 2013, din inchirierea mall-urilor AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si a primelor doua cladiri de birouri din parcul AFI Park din. continuă pe Wall-Street Ro

Venitul portofoliului din Romania al AFI Europe a depasit 37 milioane de euro, in 2014

AFI Europe a inregistrat in anul 2014 o crestere cu 20% a venitului operational net asimilat portofoliului din Romania, de peste 37 milioane de euro, potrivit rezultatelor anuntate de companie astazi.

Moldovenii au vorbit 6 miliarde de minute anul trecut

Anul trecut, moldovenii au vorbit la telefonul fix 2,6 miliarde de minute, cu 13,3% mai putin ca in 2013. in cazul telefoniei mobile, volumul traficului de voce a fost in crestere cu 7,8%, depasind 6 miliarde de minute, transmite IPN.

Banca Elvetiei a obtinut profit record anul trecut

Banca Nationala a Elvetiei SNB) a inregistrat un profit net record anul trecut, de 38,3 miliarde de franci, dupa o pierdere de 9,1 miliarde franci in 2013, pe fondul majorarii rezervelor valutare si a detinerilor de aur.

Afacerile Mediapost Hit Mail au crescut anul trecut cu 27%, la 10,7 milioane euro

Afacerile Mediapost Hit Mail au crescut anul trecut, in Romania, cu 27%, la 10,7 milioane euro, sustinute printre altele de lansarea de noi produse, a anuntat azi grupul specializat in marketing direct, controlat de Posta Franceza, arata un comunicat remis azi redactiei.

Rezultate Simulare Evaluare Nationala 2015. Situatia pe tara: prezenta si promovabilitatea, mai mari fata de anul trecut

Rezultate Simulare Evaluare Nationala 2015. Cifrele promovabilitatii si prezentei la simularea Evaluarii Nationale 2015 s-au imbunatatit fata de anul trecut, arata situatia centralizata a notelor prezentata de Ministerul Educatiei. 50,68% din elevi au obtinut note peste 5, iar rata de participare a fost de 96,17%.

Allianz-Tiriac: venituri din asigurari mai mari cu 7%, de 991 milioane lei, fata de 2013

La nivelul activitatilor de asigurari, Allianz- and Tiriac a incheiat anul 2014 cu venituri totale din asigurari generale si de viata de 990,8 milioane de lei, valoare cu 64,3 milioane lei 7% in termeni relativi) mai mare comparativ cu anul anterior, arata un comunicat remis azi redactiei.

Parintii Laurei Vizireanu, medicul SMURD mort in misiune anul trecut, au primit diploma de cetatean de onoare acordata fiicei lor

Parintii Laurei Vizireanu, medicul brailean care si-a pierdut viata, in luna decembrie a anului trecut, in timp ce participa la o misiune SMURD, au primit, sambata, 7 martie, de la primarul Aurel Simionescu, diploma de cetatean de onoare acordata post-mortem fiicei lor de municipalitatea braileana.

Martie e luna de doliu pentru Simona Halep. Anul trecut a trait alta tragedie

Simona Halep este bulversata dupa ce a aflat vestea decesului varului ei, care a fost gasit spanzurat in apartamentul sau din Constanta.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )