Libnet.ro
UNICEF

00:07

Afro-americanii, subreprezentati in campania de vaccinare din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Afro-americanii, subreprezentati in campania de vaccinare din SUA

Afro-americanii reprezinta doar 5% dintre persoanele vaccinate impotriva COVID-19 in prima luna a campaniei de vaccinare din SUA, potrivit unui studiu al autoritatilor sanitare publicat luni, in conditiile in care, conform statisticilor, ei sunt cei mai afectati de aceasta boala, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Campania de vaccinare din Israel, asociata cu scaderea numarului de infectari. Ce au observat oamenii de stiinta

Campania de vaccinare din Israel prezinta semne ca functioneaza in ceea ce priveste scaderea numarului de infectari si imbolnaviri la persoane cu varste mai mari de 60 de ani, transmite BBC. Diminuarea pare.

Campania de vaccinare din Germania, foarte lenta: Doar 0,6% din populatie a fost imunizata pana acum, iar Angela Merkel a convocat un summit de urgenta pentru a accelera procesul

De la startul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 si pana in prezent, Germania a imunizat un procent de doar 0,6% din populatie, o rata care plaseaza statul european in urma multor tari, dupa remarca si.

Primele doze de vaccin anti-COVID de la Moderna vor fi distribuite miercuri in centrele de vaccinare din Romania

Primele doze de vaccin impotriva COVID de la Moderna - 26. 210 - vor fi distribuite miercuri catre centrele regionale din tara, pentru vaccinarea, cu prima doza, a persoanelor planificate in platforma de programare. Pana acum, in Romania a fost folosit doar vaccinul Pfizer BioNTech, iar din cauza intarzierilor in livrarea acestuia au fost amanate de doua ori programarile pentru persoanele incluse in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare.

Cum se face aprovizionarea centrelor de vaccinare din tara si care este numarul de doze suplimentare pe care DSP il poate cere. Gheorghita: Exista un numar maxim de doze (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita a explicat care este numarul maxim de doze pe care DSP il poate cere in plus, fata de numarul programarilor din platforma: Un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )