Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum se face aprovizionarea centrelor de vaccinare din tara si care este numarul de doze suplimentare pe care DSP il poate cere. Gheorghita: Exista un numar maxim de doze (VIDEO)

B1 B1,
Cum se face aprovizionarea centrelor de vaccinare din tara si care este numarul de doze suplimentare pe care DSP il poate cere. Gheorghita: Exista un numar maxim de doze (VIDEO)

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita a explicat care este numarul maxim de doze pe care DSP il poate cere in plus, fata de numarul programarilor din platforma: Un. continuă pe B1

Primele doze de vaccin anti-COVID de la Moderna vor fi distribuite miercuri in centrele de vaccinare din Romania

Primele doze de vaccin impotriva COVID de la Moderna - 26. 210 - vor fi distribuite miercuri catre centrele regionale din tara, pentru vaccinarea, cu prima doza, a persoanelor planificate in platforma de programare. Pana acum, in Romania a fost folosit doar vaccinul Pfizer BioNTech, iar din cauza intarzierilor in livrarea acestuia au fost amanate de doua ori programarile pentru persoanele incluse in cea de a doua etapa a campaniei de vaccinare.

Afro-americanii, subreprezentati in campania de vaccinare din SUA

Afro-americanii reprezinta doar 5% dintre persoanele vaccinate impotriva COVID-19 in prima luna a campaniei de vaccinare din SUA, potrivit unui studiu al autoritatilor sanitare publicat luni, in conditiile in care, conform statisticilor, ei sunt cei mai afectati de aceasta boala, informeaza AFP.

Campania de vaccinare din Israel, asociata cu scaderea numarului de infectari. Ce au observat oamenii de stiinta

Campania de vaccinare din Israel prezinta semne ca functioneaza in ceea ce priveste scaderea numarului de infectari si imbolnaviri la persoane cu varste mai mari de 60 de ani, transmite BBC. Diminuarea pare.

Marea actrita din Romania care are datorii uriase. Afacerea neinspirata a falimentat-o

O mare actrita din Romania are datorii uriase. Vedeta a investit intr-o afacere care i-a adus numai necazuri. Despre cine este vorba? Actrita are probleme financiare Este una dintre cele mai vesele actrite de la noi din tara. Face spectacol cu fiecare aparitie a sa. Este iubita, admirata si apreciata pentru talentul sau. insa, putini .

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara

Cum scoti petele de pix si carioci, de fapt. Trucurile astea sunt aur pentru toti parintii din tara. Cei mici mereu simt nevoia sa deseneze ceva, lucru foarte recomandat pentru dezvoltarea unei imaginatii bogate. Dar ce ne facem atunci cand incep sa deseneze pe pereti si haine, in loc de caiete si hartii colorate? Iata .

Coduri galbene de ninsori, vant si polei in mai multe regiuni din tara. Cum va fi vremea in Bucuresti

Meteorologii au emis duminica oua coduri galbene de ninsori, vint si polei, valabile pana luni, 1 februarie. Astfel, in intervalul 31 ianuarie, ora 16:00 01 februarie, ora 12:00, vor avea loc precipitatii moderate cantitativ, polei si intensificari ale vantului in mai multe regiuni din tara.

Campania de vaccinare din Germania, foarte lenta: Doar 0,6% din populatie a fost imunizata pana acum, iar Angela Merkel a convocat un summit de urgenta pentru a accelera procesul

De la startul campaniei de vaccinare anti-COVID-19 si pana in prezent, Germania a imunizat un procent de doar 0,6% din populatie, o rata care plaseaza statul european in urma multor tari, dupa remarca si.

Tara care vrea sa interzica Bitcoin si alte criptomonede similare

Bitcoin a revenit in atentia publica dupa cresterile spectaculoase, dar o tara vrea sa interzica total aceste criptomonede. India a pus gand rau criptomonedelor ca Bitcoin. Un proiect de.

La cine a apelat Liviu Varciu pentru a face bani. E ultima persoana la care te asteptai

Liviu Varciu si-a uimit din nou fanii. Dupa ce zilele trecute a anuntat pe Internet ca-si vinde masina, problemele sale cu banii fiind constante si cunoscute, artistul si-a informat publicul ca se alatura vedetelor care au luat calea Youtube-ului. insa nu singur, ci alaturi de prietenul Dorian Popa, cu mult mai urmarit in aceasta industrie, .

Singura pestera cu cristale din Europa care se poate vizita este in Romania: Sunt frumusetile tarii. Chiar sunt superbe!

Singura pestera cu cristale de calcit vizitabila din Europa se gaseste in Bihor, in mina Farcu. Plina de cristale de toate culorile si sub fel si fel de forme, pestera a captat rapid atentia turistilor care sunt in cautare de destinatii inedite.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2781 seconds )