Libnet.ro
UNICEF

18:30

Agent de la Sectia 10 din Capitala, urmarit penal pentru lovituri cauzatoare de moarte in cazul tanarului de 26 de ani gasit mort in sediul Politiei

Adevărul Adevărul,
Agent de la Sectia 10 din Capitala, urmarit penal pentru lovituri cauzatoare de moarte in cazul tanarului de 26 de ani gasit mort in sediul Politiei

Un agent din cadrul Sectiei 10 de Politie din Capitala este urmarit penal de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti pentru lovituri sau vatamari cauzatoare de moarte in cazul tanarului de 26 de ani gasit mort in sediul institutiei. in urma cu fix doua saptamani un cunoscut hot din Capitala, bolnav de inima, HIV si hepatita C a murit din cauze inca necunoscute in sediul politiei in timp ce era anchetat. continuă pe Adevărul

Corneliu Tanase a vandut vineri aproape 10% din actiunile Bancii Carpatica, pentru 4,3 milioane euro

Corneliu Tanase, care actioneaza concertat cu principalul actionar al Bancii Comerciale Carpatica, Ilie Carabulea, a vandut vineri pe Bursa un pachet de 9,95% din actiunile bancii, prin doua transferuri deal, in valoare de 19,58 milioane lei 4,34 milioane euro), noteaza Mediafax. Cele doua tranzactii, care au cumulat 313,37 milioane de titluri BCC, s-au perfectat la un pret de 0,0625 lei, cu 1,13% mai mare fata de pretul de la inchiderea sesiunii de joi. Carabulea, care controleaza 41,2898% din capitalul social, si Corneliu Tanase, care detinea anterior operatiunilor de vineri 11,2179% din titluri, au dreptul de vot suspendat.

Fiica lui Gigi Becali, dosar penal pentru accidentarea unui pieton

Fiica lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala, dupa ce la inceputul anului a accidentat un pieton. Se pare ca barbatul traversa neregulamentar in momentul accidentului. Fata.

Tanarul decedat in Sectia 10 a murit din cauza bataii. Agentul, cercetat penal.

Tanarul care incasa bani de parcare in Capitala care a murit in sediul Sectiei 10 Politie a decedat din cauza batailor unui agent, care acum este cercetat penal pentru vatamare cauzatoare de moarte. Conform unui comunicat remis de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti PTB), a doua zi dupa decesul b[rbatului, a fost efectuata autopsia medico-legala, la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici. In urma analizei necropsiei si a cercetarilor facute de procurorii de la PTB si .

Firmele de la Targul de Turism din Capitala, controlate de Inspectia Muncii.

Inspectorii de munca din Bucuresti fac controale, sambata, la Targul de Turism organizat la Romexpo, verificand printre altele daca reprezentantii firmelor prezente la standuri au contracte de munca, au declarat, pentru Mediafax, surse din randul expozantilor. Controalele vizeaza si plata orelor suplimentare, respectiv daca personalul aflat la standuri este remunerat si pentru zilele lucrate in weekend, au mai precizat sursele citate, potrivit carora aceasta este prima editie a evenimentului .

O femeie a murit intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc din Capitala

O femeie a amurit, luni dimineata, intr-un incendiu ce a izbucnit, luni dimineata, intr-un bloc de pe strada Poenari din Capitala, relateazaB1 TV. Femeia a fost gasita de catre pompieri pe jumatate.

Tanarul mort in Sectia 10 de Politie a decedat dupa ce a fost batut de un agent. Ancheta interna la Politia Capitalei

Tanarul de 26 de ani care a incasat taxe de parcare ilegale in Bucuresti si care a murit pe 4 martie in sediul Sectiei 10 Politie a decedat dupa ce a fost batut de un agent al politiei. in urma.

Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Update 14:50 Ponta nu va fi urmarit penal pentru plagiat Premierul Victor Ponta nu va fi urmarit penal pentru plagiat, a hotarat astazi inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), transmit surse din presa.

Protest la Politia Capitalei dupa omorarea in bataie a unui tanar in Sectia 10.

Aproximativ 20 de persoane, majoritatea fosti si actuali consumatori de droguri, au protestat, marti, la Politia Capitalei, fata de abuzurile comise de organele de Politie, dupa ce un tanar narcoman a fost omorat in bataie in sediul Sectiei 10, informeaza Mediafax. Actiunea a fost organizata de un grup care se intituleaza Brigada Activistilor din Domeniul Drogurilor, sprijinit si de reprezentanti ai fundatiei pentru apararea drepturilor omului APADOR - CH. Majoritatea fosti si actuali .

Victor Ponta a scapat de dosarul penal pentru plagiat. Inalta Curte a confirmat solutia de neincepere a urmaririi penale data de Parchetul General

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins luni plangerea depusa de Mihail Neamtu, Adrian Papahagi si Augustin Ofiteru prin care acestia au contestat decizia de neincepere a urmarii penale data de Parchetul General in cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru plagiat, informeaza Agerpres. Procurorii au decis, in 21 mai 2013, neinceperea urmaririi penale in cazul acuzatiilor de plagiat aduse premierului de prestigioasa revista Nature.

LIVETEXT Circa 6.000 de persoane iau parte la mitingul PMP impotriva accizei la combustibil, in Piata George Enescu din Capitala

Partidul Miscarea Populara organizeaza sambata, incepand cu ora 12:00, in Piata George Enescu din Bucuresti, un miting impotriva introducerii accizei suplimentare la combustibil, care urmeaza sa intre in vigoare de la 1 aprilie. Ora 13:36 Manifestantii parasesc Piata George Enescu, indreptandu-se catre sediul Guvernului, in Piata Victoriei. Ora 13:01 Elena Udrea: PMP este un partid tanar, energic, noi nu ne-am tras nici din comunisti, nici din FSN-isti / Cesterea accizei este o bomba atomica pentru economieOra 12:11 Eugen Tomac: Suntem aici pentru ca suntem impotriva Guvernului Ponta, suntem impotiva acestei masuri abuzive, suntem impotriva accizei. Ora 12:07 Mitingul a inceput. Pe scena amplasata in Piata George Enescu au urcat reprezentanti ai PMP ai Fundatiei Miscarea Populara , printre care Elena Udrea si Eugen Tomac, imbracati, in marea lor majoritate, in camasi albe si blugi. Potrivit estimarilor reporterului HotNews. ro, la eveniment iau parte circa 6. 00 de persoane, organizatorii anunta 10.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )