Libnet.ro
UNICEF

16:45

Agentia de Mediu din SUA inaspreste testele de emisii si consum pentru masini, ca urmare a scandalului Volkswagen

Hotnews Hotnews,
 Agentia de Mediu din SUA inaspreste testele de emisii si consum pentru masini, ca urmare a scandalului Volkswagen

Agentia de Protectie a Mediului EPA) din SUA a anuntat ca inaspreste testele de emisii si consum pentru masini, indiferent de marca, drept rezultat al scandalului Volkswagen DieselGate. EPA va testa masinile mai atent si vrea chiar sa imprumute autovehicule de la clienti obisnuiti pentru a face teste surpriza. continuă pe Hotnews

Registrul Auto Roman explica ce face UE pentru ca producatorii auto sa nu triseze la testele de emisii si consum

Registrul Auto Roman RAR) explica ce face Uniunea Europeana pentru a preveni situatiile in care producatorii auto triseaza la testele de emisii si consum. Totodata, RAR explica si care sunt diferentele de omologare a masinilor in UE si SUA, in vederea comercializarii pe piata, aratand ca standardele din UE asigura o preventie mai buna, in timp ce standardele din SUA sunt mai putin axate pe preventie, ci sunt concentrate pe amenzi mai mari pentru producatorii auto vinovati de incalcarea legilor.

Ce spune Registrul Auto Roman despre scandalul Volkswagen. ,,Se verifica toate masinile venite din afara tarii. Din SUA nu a intrat nicio masina VW

Registrul Auto Roman RAR) verifica toate masinile provenite din afara tarii pentru a vedea respectarea noxelor, in Romania neintrand vreun autovehicul marca Volkswagen adus din SUA, care sa fie produs in perioada 2008 - 2015, au declarat, pentru.

RAR verifica masinile provenite de pe piata externa. in Romania nu a ajuns niciun autovehicul din SUA marca Volkswagen

Masinile provenite de pe piata externa au fost verificate de catre Registrul Auto Roman RAR), care a constatat ca in Romania nu a ajuns niciun autovehicul din SUA marca Volkswagen, produs in perioada 2008 -.

Toate masinile provenite din strainatate, verificate de RAR. Din SUA NU a intrat nicio masina Volkswagen

Registrul Auto Roman RAR) a anuntat, marti, ca in Romania nu a intrat niciun autovehicul din SUA marca Volkswagen, produs in perioada 2008 - 2015, intrucat au fost verificate toate masinile provenite din exterior.

New York Times: Volkswagen a mintit mai bine de un an autoritatile de mediu din SUA despre emisii si dadea vina pe erori tehnice

Directorii grupului auto german Volkswagen au sustinut mai bine de un an de zile ca discrepantele intre testele privind poluarea masinilor sale diesel si nivelurile mult mai mari inregistrate pe drumurile publice sunt erori tehnice, nu o incercare deliberata de a induce in eroare autoritatile de la Washington, scrie New York Times.

Total, acuzata ca a manipulat piata gazelor naturale din SUA

Autoritatile americane de reglementare acuza compania petroliera franceza Total SA de manipularea pretului gazelor naturale pe piata din sud-vestul SUA.

Presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA va DEMISIONA

Presedintele Camerei Repezentantilor din Statele Unite, republicanul John Boehner, va demisiona si se va retrage din Congres.

Alegerile prezidentiale din SUA: Kanye West a confirmat informatia potrivit careia ar vrea sa candideze in 2020

Rapperul american Kanye West a confirmat informatia potrivit careia ar vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din 2020. insa, pana atunci, considera ca trebuie sa se maturizeze considerabil. Intentia a.

Comisia Federala pentru Comert din SUA investigheaza daca Google a impiedicat accesul concurentilor la serviciile Android

Comisia Federala pentru Comert FTC) din Statele Unite investigheaza daca gigantul Google a impiedicat accesul furnizorilor concurenti la serviciile destinate sistemului de operare Android, relateaza.

Papa Francisc a atipit in timpul primei slujbe din SUA

Din cauza caldurii si obosit de pe drum, Papa Francisc a atipit in timpul slujbei din Statele Unite ale Americii, potrivit Stiripesurse. ro. Papa Francisc, in varsta de 78 de ani, a participat joi la o slujba in.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3325 seconds )