Libnet.ro
UNICEF

07:45

Total, acuzata ca a manipulat piata gazelor naturale din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Total, acuzata ca a manipulat piata gazelor naturale din SUA

Autoritatile americane de reglementare acuza compania petroliera franceza Total SA de manipularea pretului gazelor naturale pe piata din sud-vestul SUA. continuă pe Ziarul Bursa

RAR verifica masinile provenite de pe piata externa. in Romania nu a ajuns niciun autovehicul din SUA marca Volkswagen

Masinile provenite de pe piata externa au fost verificate de catre Registrul Auto Roman RAR), care a constatat ca in Romania nu a ajuns niciun autovehicul din SUA marca Volkswagen, produs in perioada 2008 -.

Ce spune Registrul Auto Roman despre scandalul Volkswagen. ,,Se verifica toate masinile venite din afara tarii. Din SUA nu a intrat nicio masina VW

Registrul Auto Roman RAR) verifica toate masinile provenite din afara tarii pentru a vedea respectarea noxelor, in Romania neintrand vreun autovehicul marca Volkswagen adus din SUA, care sa fie produs in perioada 2008 - 2015, au declarat, pentru.

Toate masinile provenite din strainatate, verificate de RAR. Din SUA NU a intrat nicio masina Volkswagen

Registrul Auto Roman RAR) a anuntat, marti, ca in Romania nu a intrat niciun autovehicul din SUA marca Volkswagen, produs in perioada 2008 - 2015, intrucat au fost verificate toate masinile provenite din exterior.

Papa Francisc a atipit in timpul primei slujbe din SUA

Din cauza caldurii si obosit de pe drum, Papa Francisc a atipit in timpul slujbei din Statele Unite ale Americii, potrivit Stiripesurse. ro. Papa Francisc, in varsta de 78 de ani, a participat joi la o slujba in.

Atac sangeros intr-o biserica din SUA. O femeie, bebelusul sau si un pastor au fost impuscati

O femeie, bebelusul sau si un pastor au fost impuscati duminica intr-o biserica din statul american Alabama, informeaza CNN, potrivit Mediafax. Tatal nou-nascutului a fost retinut, au anuntat.

Un barbat a deschis focul intr-o biserica din SUA. Trei persoane, in spital

Un barbat a deschis focul intr-o biserica din statul american Alabama si si-a impuscat fiul, iubita, dar si pe pastorul bisericii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )