Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aglomeratie la statia de metrou Pipera, dupa modernizarea sistemului de acces

România Liberă România Liberă,
Aglomeratie la statia de metrou Pipera, dupa modernizarea sistemului de acces

Zeci de persoane au asteptat la coada, in statia de metrou Pipera, marti seara, dupa ce sistemul de acces a fost modernizat, din cauza ca oamenii nu stiu cum sa introduca cartela in aparatul de validare, iar procesul de citire al cartelei dureaza mai mult. continuă pe România Liberă

FOTO Aglomeratie la accesul in statia de metrou Pipera. Coada se intinde pana pe trotuar

Zeci de calatori stau la coada pentru a intra in statia de metrou Pipera din nordul Capitalei. La ora transmiterii acestei stiri, coada ajunge pana pe trotuarul din fata statiei al carei sistem de acces a fost modernizat weekendul trecut.

Sute de persoane au stat la coada la statia de metrou Pipera in a doua zi de la introducerea noului sistem de acces, in care cartela este bagata invers fata de indicatiile de pe ea

Sute de calatori au asteptat, marti dupa-amiaza, minute in sir sa coboare la statia de metrou Pipera din cauza aglomeratiei produse dupa introducerea noilor sisteme de acces, angajatii Metrorex fiind mobilizati sa-i ajute pe calatori, scrie news. ro.

Metrorex deschide luni statia de metrou Pipera

Statia de metrou Pipera va fi deschisa, luni, publicului calator, anunta Metrorex. Astfel, circulatia pe Magistrala 2 de metrou, va fi reluata in conditii normale, iar calatorii vor putea accesa toate statiile de metrou ale acestei magistrale.

Metrorex deschide luni statia de metrou Pipera

Metrorex a anuntat duminica ca statia de metrou Pipera va fi deschisa publicului luni, circulatia pe Magistrala 2 de metrou urmand a fi reluata in conditii normale, iar calatorii vor putea accesa toate statiile de metrou ale acestei magistrale.

Haos la statia de metrou Pipera: Cozi uriase la intrare dupa ce oameni nu au stiut sa foloseasca noii turnicheti (VIDEO)

Este haos la metrou dupa modernizarea cailor de acces la statia Pipera! Cartelele nu au fost schimbate si nu se potrivesc cu noile aparate. Situatie care a creat imediat aglomeratie. Oamenii au asteptat minute.

Statia de metrou Pipera, redeschisa luni

Statia de metrou Pipera va fi redeschisa publicului calator, incepand de luni, dupa ce in weekend a fost inchisa pentru modernizarea instalatiilor de control acces, informeaza Metrorex.

Metrorex deschide luni statia de metrou Pipera

Metrorex a anuntat ca statia de metrou Pipera va fi deschisa publicului luni, circulatia pe Magistrala 2 de metrou urmand a fi reluata in conditii normale, iar calatorii vor putea accesa toate statiile de metrou ale acestei magistrale, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )