Libnet.ro
UNICEF

01:05

Air France renunta la proiectul Transavia Europe aflat la originea grevei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Air France renunta la proiectul Transavia Europe aflat la originea grevei

Air France renunta la proiectul de expansiune a companiei aeriene Transavia. continuă pe Wall-Street Ro

Air France renunta la proiectul Transavia Europe aflat la originea grevei

Air France a renuntat, marti seara, la proiectul sau de expansiune in Europa a companiei aeriene low-cost Transavia, relateaza AFP. Proiectul Transavia Europe este abandonat de conducerea Air France, a declarat Ali.

Air France renunta la Transavia. Proiectul a stat la originea grevei pilotilor

Proiectul a generat o greva la Air France, care a intrat luni in cea de-a doua saptamana, pilotii temandu-se ca acesta va conduce la un dumping social si delocalizari in detrimentul angajatilor francezi.

Air France rezolva greva pilotilor; compania suspenda proiectul care a stat la originea grevei

Conducerea Air France a decis sa suspende proiectul de dezvoltare a filialei low cost Transavia in Europa, care a stat la baza grevei pilotilor care blocheaza la sol, de o saptamana, majoritatea zborurilor companiei, au anuntat luni mai multe.

Air France suspenda temporar proiectul filialei sale low cost care a stat la originea grevei pilotilor

Anuntul a fost facut in cea de-a opta zi a grevei de catre presedintele grupului Air France-KLM, Alexandre de Juniac, pentru toate organizatiile sindicale ale companiei, au precizat acestea din urma. Conducerea trebuie sa anunte la inceputul dupa-amiezii o schema globala de iesire din criza, a precizat o sursa apropiata dosarului.

Managementul Air France, dispus sa amane dezvoltarea Transavia

Conducerea companiei aeriene Air France, este pregatita sa amane dezvoltarea subsidiarei low-cost Transavia, urmarind astfel sa opreasca greva declansata de piloti la data de 15 septembrie si sa reia negocierile cu acestia.

Greva de la Air France intra in a doua saptamana; guvernul francez avertizeaza ca viitorul companiei poate fi in pericol

Compania aeriana Air France a anuntat ca 59% din zborurile programate pentru luni vor fi anulate ca urmare a continuarii grevei pilotilor, care protesteaza fata de planul de dezvoltarea a filialei low-cost Transavia, in timp ce guvernul de la Paris a avertizat ca soarta companiei ar putea fi incerta daca sindicatele si conducerea acesteia nu ajung la un compromis, relateaza agentiile AFP si EFE, citate de Agerpres.

Air France pune capat grevei pilotilor si renunta la lansarea unei companii low-cost

Air France a renuntat la planurile de lansare a unei companii aeriene low-cost, in urma grevei pilotilor, a anuntat ministrul francez al Transporturilor, Alain Vidalies, citat de Reuters. Potrivit acestuia,.

MAE: Greva pilotilor companiei Air France, prelungita pana in 26 septembrie

Greva pilotilor de la compania Air France, anuntata pentru perioada 15-22 septembrie, a fost prelungita pana in 26 septembrie, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Greva de la Air France intra in a doua saptamana. Viitorul companiei ar putea fi in pericol

Compania aeriana Air France a anuntat ca 59% din zborurile programate pentru luni vor fi anulate ca urmare a continuarii grevei pilotilor, care protesteaza fata de planul de dezvoltarea a filialei low-cost .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )