Libnet.ro
UNICEF

18:30

Air France rezolva greva pilotilor; compania suspenda proiectul care a stat la originea grevei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Air France rezolva greva pilotilor; compania suspenda proiectul care a stat la originea grevei

Conducerea Air France a decis sa suspende proiectul de dezvoltare a filialei low cost Transavia in Europa, care a stat la baza grevei pilotilor care blocheaza la sol, de o saptamana, majoritatea zborurilor companiei, au anuntat luni mai multe. continuă pe Wall-Street Ro

Air France suspenda temporar proiectul filialei sale low cost care a stat la originea grevei pilotilor

Anuntul a fost facut in cea de-a opta zi a grevei de catre presedintele grupului Air France-KLM, Alexandre de Juniac, pentru toate organizatiile sindicale ale companiei, au precizat acestea din urma. Conducerea trebuie sa anunte la inceputul dupa-amiezii o schema globala de iesire din criza, a precizat o sursa apropiata dosarului.

MAE: Greva pilotilor companiei Air France, prelungita pana in 26 septembrie

Greva pilotilor de la compania Air France, anuntata pentru perioada 15-22 septembrie, a fost prelungita pana in 26 septembrie, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Greva de la Air France intra in a doua saptamana. Viitorul companiei ar putea fi in pericol

Compania aeriana Air France a anuntat ca 59% din zborurile programate pentru luni vor fi anulate ca urmare a continuarii grevei pilotilor, care protesteaza fata de planul de dezvoltarea a filialei low-cost .

Greva de la Air France intra in a doua saptamana; guvernul francez avertizeaza ca viitorul companiei poate fi in pericol

Compania aeriana Air France a anuntat ca 59% din zborurile programate pentru luni vor fi anulate ca urmare a continuarii grevei pilotilor, care protesteaza fata de planul de dezvoltarea a filialei low-cost Transavia, in timp ce guvernul de la Paris a avertizat ca soarta companiei ar putea fi incerta daca sindicatele si conducerea acesteia nu ajung la un compromis, relateaza agentiile AFP si EFE, citate de Agerpres.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )