Libnet.ro
UNICEF

20:45

A ajuns la un pas de moarte din cauza unui gest banal, pe care si tu il faci. Nu mai fa niciodata asta!

Antena3 Antena3,
A ajuns la un pas de moarte din cauza unui gest banal, pe care si tu il faci. Nu mai fa niciodata asta!

Infectia contractata de un barbat in varsta de 31 de ani din Kentucky a fost atat de agresiva incat a persoana a fost aproape sa-si piarda bratul sau chiar viata. Doctorii sustin ca obiceiul acestuia de. continuă pe Antena3

Trafic deviat pe DN1 din cauza unui incendiu la un service auto. Pompierii intervin de urgenta

Circulatia pe DN1 in zona statiunii Sinaia este blocat din cauza unui incendiu care a izbucnit, marti, la un service auto situat la iesire din localitate. Politia a decis sa devieze circulatia prin centrul statiunii.

Panica la Spitalul Universitar din Bucuresti. Un incendiu a izbucnit din cauza unui scurt-circuit

Pompierii au actionat luni seara pentru stingerea unui incendiu produs de un scurtcircuit la un gene.

A murit la scurt timp dupa ce a intrat intr-un club de noapte. Tanara nu a dat importanta unui gest banal

Olivia Burt, in varsta de 20 de ani, a murit, in fata clubului de noapteMissoula, dupa ce a fost strivita in momentul in care oamenii s-au imbulzit la intrarea in local. Se pare ca un grup de tineri.

Pasageri BLOCATI in FRIG din cauza avionului lui PUTIN! Cum a fost posibil

Pasagerii unui avion de linie din Siberia au relatat ca sunt blocati in aparat pe platforma aeroportului, cu usile deschise, in timp ce afara este ger, din cauza sosirii avionului presedintelui Vladimir.

Printesa Japoniei AMANA nunta din cauza IMATURITATII

Mako, printesa Japoniei a anuntat ca s-a hotarat sa amane nunta din cauza imaturitatii. Este din cauza imaturitatii noastre si regretam acest lucru, a declarat cuplul. Vreau sa ma gandesc.

FOTO UPDATE Zeci de troleibuze, blocate in centrul Bucurestiului din cauza unei defectiuni la reteaua RATB / Circulatia a fost reluata

Zeci de troleibuze au fost blocate in centrul Bucurestiului din cauza unei defectiuni la reteaua de alimentare cu energie electrica a RATB ce a fost reparata dupa aproape o ora de echipe de interventie ale regie. Pe bulevardele Elisabeta si Kogalniceanu, dar si in zona Universitate au fost oprite zeci de troleibuze, potrivit imaginilor realizate de reporterul HotNews. 50 RATB informeaza ca circulatia a fost reluata in jurul orei 9. 15 dupa ce a fost blocata timp de 55 de minute din cauza unei defectiuni la reteaua electrica. 29 Reprezentantii Primariei au confirmat pentru HotNews. ro ca defectiunea a fost remediataUPDATE 09. 26 Circulatia a inceput sa fie reluata, troleibuzele isi continua traseele, potrivit reporterului HotNews. ro.

Caz socant in Oradea. Un barbat s-a sinucis din cauza saraciei

Un barbat s-a sinucis din cauza saraciei in Oradea, chiar in ziua in care a primit decizia de pensionare. O vecina, care obisnuia sa-i aduca de mancare, l-a gasit spanzurat in baie. Omul isi scosese casa.

Alerta in Romania. 16 persoane au murit din cauza virusului gripal. Ce recomanda medicii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat joi ca, in acest moment, nu exista o epidemie de gripa in Romania, insa a precizat ca 16 persoane au murit din cauza virusului gripal. Nu putem spune ca.

Probleme grave pe aeroportul Otopeni. Mai multe curse au fost redirectionate din cauza cetii

Sunt probleme grave pe aeroportul Otopeni, marti dimineata. Din cauza cetii, patru curse, care trebuiau sa aterizeze la Otopeni, au fost redirectionate catre aeroporturile din Constanta si Sibiu. Decizia.

ALERTA in Iasi din cauza gripei AH1N1: Boala, CONFIRMATA la mai multi pacienti

Stare de alerta la InstitutulRegional de Oncologie din Iasi IRO), unde a fost instituita carantina din cauza gripei de tip AH1N1. Virusul gripal a fost depistat deja la 11 pacienti de la sectia de Terapie In.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )