Libnet.ro
UNICEF

07:00

A ajuns in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate record de alcool. Barbatul avea 6,3 la mie alcool in sange

Antena3 Antena3,
A ajuns in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate record de alcool. Barbatul avea 6,3 la mie alcool in sange

Un galatean de 40 de ani a ajuns, luni, in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate impresionanta de alcool. Medicii au stabilit ca barbatul are 6,3 la mie alcool in sange. Barbatul din comuna. continuă pe Antena3

Galateanul care a fost gasit cu o alcoolemie de 6,3 a murit

Un galatean de 40 de ani a ajuns, luni, in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate impresionanta de alcool. Medicii au stabilit ca barbatul are 6,3 la mie alcool in sange. Barbatul din comuna.

Un galatean cu alcoolemie 6,3 la mie, n stare grava la spital dupa ce a cazut si s-a lovit la cap

Un barbat din judetul Galati a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta, cu o alcoolemie in sange de 6,3 la mie, dupa ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, a declarat luni seful Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi, citat de Agerpres.

Alexandru Jula, cantaretul preferat al lui Ceausescu, dus in stare grava la spital

Artistul in varsta de 84 de ani se intorcea de la Cluj si era foarte obosit dupa un drum chinuitor, de aproape 15 ore, cu trenul. I s-a facut rau pe strada, dar a reusit sa ajunga in scara blocului unde locuieste. Vecinii au sunat la 112, iar Alexandru Jula a fost preluat de un echipaj SMURD. Jula a devenit celebru mai ales prin piesa Sotia prietenului meu, care se numara printre bucatile muzicale preferate ale lui Nicolae Ceausescu.

Alexandru Jula, dus in stare grava la spital. Cantaretul ar fi suferit un accident vascular

Intepretul Alexandru Jula, dus in stare grava la spital. Cantaretul ar fi suferit un accident vascular, fiind transportat cu o ambulanta la Spitalul Judetean din Galati. Celebrul cantaret de muzica.

Galati: Cantaretul preferat al lui Ceausescu, in stare grava la spital (FOTO)

Alexandru Jula, cantaretul preferat a lui Nicolae Ceausescu, a ajuns de urgenta la Spitalul Clinic de Urgenta din Galati, dupa ce i s-a facut rau cand se intorcea de la Cluj. Artistul, in varsta de.

UPDATE Un galatean cu alcoolemie 6,3 la mie a murit la spital / Seful serviciului de ambulanta:Nu am mai nregistrat un astfel de caz, cu valori att de ridicate ale alcoolemiei

Un barbat din judetul Galati a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta, cu o alcoolemie in sange de 6,3 la mie, dupa ce a suferit un traumatism cranio-cerebral, a declarat luni seful Serviciului Judetean de Ambulanta Galati, Mihai Polinschi, citat de Agerpres. 04 Barbatul cu o alcoolemie de 6,3 la mie in sange a murit in spital.

Tragedie pe sosea! Doua persoane au murit, iar alte doua sunt in stare grava, dupa o ciocnire violenta intre un autobuz si o basculanta

Accident teribil pe o sosea din Arad! Doi barbati au murit si alti doi sunt in stare grava la spital dupa un impact frontal extrem de violent intre un autobuz si o basculanta. Victimele se aflau in.

Un galatean a fost adus la spital, dupa o simpla cazatura. Cand au primit analizele de sange, medicii au intepenit Nu am mai vazut niciodata asa ceva!

Un barbat de 40 de ani, din judetul Galati, a fost transportat cu o ambulanta in stare foarte grava la spital, dupa ce a suferit un traumatism cranio-cerebral. in urma analizelor, s-a stabilit ca barbatul.

A fost muscat de un sarpe veninos de ambele maini. Ciobanul a ajuns la spital in stare grava

Un cioban a fost muscat de un sarpe veninos de ambele maini. Incidentul s-a petrecut in Muntii Lotrului, intr-o zona situata la 1600 de metri altitudine. Un echipaj medical a ajuns la fata locului.

SUA: impuscaturi intr-o scoala din Indiana. Cel putin doua persoane se afla in stare grava. Suspectul a fost retinut

Un suspect a fost retinut, vineri, dupa ce la scoala Noblesville West din Indiana au fost raportate impuscaturi, anunta foxnews. com. Politia din Indiana a anuntat, pe Twitter, ca doua persoane au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )