Libnet.ro
UNICEF

01:05

Galateanul care a fost gasit cu o alcoolemie de 6,3 a murit

Antena3 Antena3,
Galateanul care a fost gasit cu o alcoolemie de 6,3 a murit

Un galatean de 40 de ani a ajuns, luni, in stare grava la spital dupa ce a consumat o cantitate impresionanta de alcool. Medicii au stabilit ca barbatul are 6,3 la mie alcool in sange. Barbatul din comuna. continuă pe Antena3

Italia: Un roman disparut de mai multe zile a fost gasit mort

Un roman a fost dat disparut, saptamana trecuta, din localitatea Vita, Sicilia, Italia, acesta fiind cautat chiar si cu ajutorul unui elicopter. in cele din urma, acesta a fost gasit mort, duminica.

Descoperire socanta in Iasi. Un barbat a fost gasit mort in dreptul unui mormant

Descoperire socanta intr-un cimitir din Iasi. Un barbat a fost gasit fara viata in dreptul unui mormant Anchetatorii spun ca batranul de 89 de ani avea semne vizibile de violenta pe corp si au deschi.

LEGENDARUL TotalBiscuit a fost GASIT mort! Ultimul MESAJ e CUTREMURATOR

Durere fara margini pentru impatimitii de jocuri video! Legendarul critic John Bain, cunoscut sub numele de TotalBiscuit sau Cynical Brit, a murit la varsta de 33 de ani. Acesta a devenit un.

Faze tari: Pierdut acum 400 de ani, trupul lui Mihai Viteazu a fost gasit la o manastire de pe malul Oltului; Un craiovean si echipa sa de specialisti au proiectat o raza laser ce poate incalzi apa la 100.000 de grade Celsius cat ai clipi

O noua descoperire de exceptie in Romania: mamiferul preistoric Litovoi Fosilele unui nou mamifer preistoric, ce a trait acum aproape 70 de milioane de ani, au fost descoperite pe teritoriul Geoparcului UNESCO din Tara Hategului. Compania ruseasca care-ti da bani grei sa dai recenzii false la restaurante Fratilor, o sa va vina greu sa credeti, dar se pare ca exista o companie ruseasca care incearca sa controleze informatiile pe care le gasim online. Conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )