Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alaturi de Simona Halep! S-a anuntat ora revansei cu Jelena Ostapenko, din semifinalele turneului de la Beijing

Adevărul Adevărul,
Alaturi de Simona Halep! S-a anuntat ora revansei cu Jelena Ostapenko, din semifinalele turneului de la Beijing

Capul de afis al zilei de sambata va fi cu siguranta meciul dintre Simona Halep si Jelena Ostapenko, programat la Beijing. continuă pe Adevărul

LIVE Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Beijing (sambata, 9:30)

Urmariti live text in aceasta pagina, sambata dimineata de la ora 9:30, meciul pe care Simona Halep il disputa cu Jelena Ostapenko in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing.

LIVE Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Beijing (9:30). Meci pentru primul loc WTA

Urmariti live text in aceasta pagina, sambata dimineata de la ora 9:30, meciul pe care Simona Halep il disputa cu Jelena Ostapenko in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing.

LIVE Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Beijing. Meci pentru primul loc WTA

Urmariti live text in aceasta pagina, sambata dimineata de la ora 9:30, meciul pe care Simona Halep il disputa cu Jelena Ostapenko in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing. Vedeti meciul aici cu live stream legal.

Asa am trait Simona Halep - Jelena Ostapenko in semifinale la Beijing. Meci pentru primul loc WTA

Am transmis live text in aceasta pagina, sambata dimineata de la ora 9:30, meciul pe care Simona Halep il disputa cu Jelena Ostapenko in semifinalele turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing. Vedeti meciul aici cu live stream legal.

Jelena Ostapenko, o nuca prea tare pentru Sorana Carstea! Simona Halep isi poate lua maine revansa dupa finala pierduta la Roland Garros

Sorana Carstea n-a reusit sa o urmeze pe Simona Halep in semifinalele turneului de la Beijing, ea find eliminata de Jelena Ostapenko.

VIDEO WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina 6-2, 6-1/ Halep, en-fanfare in semifinale - Aproape de nivelul maxim

Depasita categoric de Daria Kasatkina 34 WTA) la Wuhan, Simona Halep i-a intors favorul rusoaicei in oglinda 6-2, 6-1), numarul doi WTA calificandu-se in semifinalele de la Beijing Premier Mandatory). Halep a jucat perfect din punct de vedere tactic: si-a impus stilul de joc, s-a deplasat incredibil, a fost agresiva backhandul in lung de linie a fost la cote inalte) si nu i-a lasat nicio sansa jucatoarei care o depasea cu lejeritate cu doar cateva zile in urma. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea sfertului Jelena Ostapenko vs Sorana Cirstea.

WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina se va disputa vineri, de la ora 07:30

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Beijing au anuntat programul zilei de vineri, meciul Simona Halep vs Daria Kasatkina urmand sa inceapa la ora 07:30 ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Niculescu poate face hattrick la Beijing pentru Romania: Monica joaca, astazi, un meci mare. S-a anuntat ora partidei

Dupa Simona Halep 2 WTA) si Sorana Carstea 44 WTA), a treia romanca poate ajunge, astazi, in optimile de la China Open. in primul meci, Niculescu a facut furori cu Konta 7 WTA).

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing pe rusoaica Daria Kasatkina. Partida este LIVE VIDEO pe Digisport si ONLINE STREAM pe digisport. ro de la ora 07.

LIVE Text Simona Halep vs Maria Sharapova (dupa ora 11:25)

La doar cateva saptamani dupa duelul de la US Open, din turul intai, Simona Halep 2 WTA) si Maria Sharapova 104 WTA) se intalnesc din nou, de aceasta data la turneul Premier Mandatory de la Beijing turul trei). Cele sapte dispute anterioare i-au revenit rusoaicei, Simona fiind in cautarea primului succes. Meciul de pe arena centrala este in direct pe Digisport2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )