Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alba: Omul de afaceri Alin Simota, retinut de procurorii DIICOT

Hotnews Hotnews,
 Alba: Omul de afaceri Alin Simota, retinut de procurorii DIICOT

Omul de afaceri Alin Simota, finantator al clubului de fotbal Jiul Petrosani, despre care procurorii sustin ca era liderul unei grupari infractionale organizate deosebit de violenta, specializata in comiterea unor infractiuni de santaj, camatarie, inselaciune, a fost retinut marti seara, alaturi de alte trei persoane, de catre DIICOT Alba Iulia, care au dispus pentru o cincea persoana interdictie de a parasi tara, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Perchezitii la Clubul Sportiv Jiul Petrosani, in biroul omului de afaceri Alin Simota.

Anchetatorii au descins, marti dimineata, la Clubul Sportiv Jiul Petrosani, unde fac perchezitii in biroul finantatorului echipei de fotbal, Alin Simota, in prezenta acestuia, informeaza Mediafax. ncheta in acest caz este coordonata de procurorii DIICOT Alba. La ora transmiterii acestei stiri, anchetatorii perchezitioneaza biroul omului de afaceri Alin Simota de la baza sportiva din municipiuul Petrosani, perchezitiile avand loc in prezenta acestuia, care a fost adus de la locuinta sa la baza .

Perchezitii la Clubul Sportiv Jiul Petrosani: Patronul echipei, Alin Simota, ridicat de DIICOT pentru audieri

Anchetatorii au descins, marti dimineata, la Clubul Sportiv Jiul Petrosani, unde fac perchezitii in biroul finantatorului echipei de fotbal, Alin Simota, in prezenta acestuia. Omul de afaceri, care este si.

PERCHEZITII la Clubul Sportiv Jiul Petrosani, in biroul finantatorului Alin Simota.

Anchetatorii au descins, marti dimineata, la Clubul Sportiv Jiul Petrosani, unde fac perchezitii in biroul finantatorului echipei de fotbal, Alin Simota, in prezenta acestuia, informeaza Mediafax. Ancheta in acest caz este coordonata de procurorii DIICOT Alba. La ora transmiterii acestei stiri, anchetatorii perchezitioneaza biroul omului de afaceri Alin Simota de la baza sportiva din municipiuul Petrosani, perchezitiile avand loc in prezenta acestuia, care a fost adus de la locuinta sa la .

Baronul Vaii Jiului a fost retinut pentru camatarie: fost bisnitar, Alin Simota a ajuns miliardar din afaceri cu statul

Alin Simota, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din Petrosani, a fost retinut marti dimineata, in urma unor descinderi organizate de procurorii de la crima organizata. Fostul finantator al clubului Jiul Petrosani este suspectat ca a condus o grupare violenta de camatari care a santajat mai multi oameni de afaceri hunedoreni. La cererea lui Simota, sustin procurorii, au fost executate agresiuni si rapiri de persoane.

VIDEO Perchezitii la clubul Jiul Petrosani - Alin Simota, vizat de actiunea procurorilor DIICOT

Anchetatorii au descins, marti dimineata, la Clubul Sportiv Jiul Petrosani, unde fac perchezitii in biroul finantatorului echipei de fotbal, Alin Simota, in prezenta acestuia, transmite Mediafax. Ancheta in acest caz este coordonata de procurorii DIICOT Alba.

VIDEO Perchezitii la clubul Jiul Petrosani - Alin Simota, vizat de actiunea procurorilor DIICOT pentru santaj si camatarie

Anchetatorii au descins, marti dimineata, la Clubul Sportiv Jiul Petrosani, unde fac perchezitii in biroul finantatorului echipei de fotbal, Alin Simota, in prezenta acestuia, transmite Mediafax. Ancheta in acest caz este coordonata de procurorii DIICOT Alba.

DIICOT: Consilierul USL Alin Simota, finantatorul Jiul Petrosani, liderul unei grupari de ...

UPDATE: Potrivit informatiilor descoperite de DIICOT in urma perchezitiilor de la Clubul Sportiv Jiul Petrosani, finantat de Alin Simota, care este, totdata, si consilier local USL in Petrosani, Simota era liderul unei grupari de camatari. Marti dimineata au avut loc, in total, 7 perchezitii la diferite locatii din judetul Hunedoara. Pe langa Simota, 7 invinuiti in acest dosar, precum si alti 11 suspecti, vor fi audiati la sediul DIICOT. Alina Simota santaja oameni de afaceri din Hunedoara.

DIICOT: Alin Simota, liderul unei grupari care santaja oameni de afaceri din Hunedoara

Alin Simota era liderul unei grupari care santaja oameni de afaceri din Hunedoara, la cererea lui fiind executate acte de violenta si rapiri de persoane, pentru ca acestea sa divulge adresele celor de la care avea de recuperat bani, printre.

DIICOT: Alin Simota, liderul unei grupari care santaja oameni de afaceri din Hunedoara

Consilierul local din Petrosani Alin Simota era liderul unei grupari care santaja oameni de afaceri din Hunedoara, la cererea lui fiind executate acte de violenta si rapiri ale unor persoane, pentru ca acestea.

Cum facea rost de bani baronul de Jiu, Alin Simota.

Alin Simota, controversatul patron al Jiului Petrosani, era capul unei retele care santaja oameni de afaceri din Hunedoara. Procurorii spun ca Simota a comandat acte de violenta si rapiri de persoane, printre victime fiind si un candidat la functia de consilier local. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au destructurat o grupare infractionala organizata deosebit de violenta, constituita din opt persoane, care a actionat in principal .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )