Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alba: Referendumul privind mineritul din Muntii Apuseni, invalidat din cauza prezentei scazute.

România Liberă România Liberă,
Alba: Referendumul privind mineritul din Muntii Apuseni, invalidat din cauza prezentei scazute.

Referendumul desfasurat in 35 de unitati administrativ-teritoriale din Alba privind mineritul din Muntii Apuseni a fost invalidat din cauza prezentei scazute la urne, de 43,20%, potrivit datelor finale date publicitatii luni de catre Biroul Electoral Judetean Alba, informeaza Agerpres. Pentru ca referendumul sa fi fost validat, prezenta la vot trebuia sa fie de jumatate plus unu dintre alegatori. In patru orase si 31 de comune, 72. 490 de cetateni au fost asteptati sa se pronunte daca sunt sau . continuă pe România Liberă

Vezi ce au raspuns locuitorii din Alba la referendumul privind mineritul din Rosia Montana

Procesul electoral la referendumul desfasurat duminica in mai multe comune si orase din Alba s-a incheiat la orele 23,00, cu doua ore mai tarziu decat la alegerile parlamentare, fara a fi inregistrate.

Romanii au spus DA la referendumul privind mineritul din Rosia Montana

Procesul electoral la referendumul desfasurat duminica in mai multe comune si orase din Alba s-a incheiat la orele 23,00, cu doua ore mai tarziu decat la alegerile parlamentare, fara a fi inregistrate.

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana, invalidat

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana a fost invalidat din cauza prezentei scazute la urne, de 43,20%, potrivit datelor finale date publicitatii astazi de catre Biroul Electoral Judetean Alba, transmite HotNews. ro.

Referendumul privind proiectul Rosia Montana si mineritul din Apuseni a fost invalidat

Referendumul local organizat, duminica, in 35 de comune si orase din judetul Alba privind proiectul minier de la Rosia Montana si mineritul din Apuseni a fost invalidat, in conditiile in care la acesta au participat 43,20 % din cetatenii cu drept de.

Prezenta scazuta la referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana

Prezenta la referendumul local organizat, duminica, in 35 de comune si orase din judetul Alba privind proiectul minier de la Rosia Montana si mineritul din Apuseni este scazuta, pana la ora 10. 00 prezentandu-se la consultarea publica doar 1. 415 persoane, transmite Mediafax.

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana a fost invalidat

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana a fost invalidat din cauza prezentei scazute la urne, de 43,20%, potrivit datelor finale date publicitatii luni de catre Biroul Electoral Judetean Alba, potrivit Agerpres.

Prezenta masiva la referendumul pentru minerit din Alba: Peste 70% din electorat au votat pentru repornirea mineritului

Peste 72. 000 de alegatori, din peste 35 de orase si comune din judetul Alba, au fost chemati la referendumul pentru minerit. Oamenii au votat daca sunt de acord sau nu pentru repornirea mineritului in Apuseni dar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )