Libnet.ro
UNICEF

08:00

Referendumul privind proiectul Rosia Montana si mineritul din Apuseni a fost invalidat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Referendumul privind proiectul Rosia Montana si mineritul din Apuseni a fost invalidat

Referendumul local organizat, duminica, in 35 de comune si orase din judetul Alba privind proiectul minier de la Rosia Montana si mineritul din Apuseni a fost invalidat, in conditiile in care la acesta au participat 43,20 % din cetatenii cu drept de. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 72.000 de participanti la referendumul pentru proiectul Rosia Montana.

Referendumul este organizat de Consiliul Judetean Alba in ziua alegerilor parlamentare, in 35 de comune si orase, in mare parte din zona Muntilor Apuseni a judetului Alba, adica in orasele Zlatna, Campeni, Abrud, Baia de Aries si comunele Rosia Montana, Lupsa, Stremt, Vadu Motilor, Bucium, Ciuruleasa, Ramet, Vidra, Sohodol, Ponor, Ceru Bacainti, Almasu Mare, Posaga, Rimetea, Intregalde, Galda de Jos, Cricau, Metes, Albac, Arieseni, Avram Iancu, Bistra, Garda de Sus, Horea, Ighiu, Livezile, .

Prezenta scazuta la referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana

Prezenta la referendumul local organizat, duminica, in 35 de comune si orase din judetul Alba privind proiectul minier de la Rosia Montana si mineritul din Apuseni este scazuta, pana la ora 10. 00 prezentandu-se la consultarea publica doar 1. 415 persoane, transmite Mediafax.

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana, invalidat

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana a fost invalidat din cauza prezentei scazute la urne, de 43,20%, potrivit datelor finale date publicitatii astazi de catre Biroul Electoral Judetean Alba, transmite HotNews. ro.

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana a fost invalidat

Referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana a fost invalidat din cauza prezentei scazute la urne, de 43,20%, potrivit datelor finale date publicitatii luni de catre Biroul Electoral Judetean Alba, potrivit Agerpres.

Prezenta redusa la referendumul pentru proiectul minier de la Rosia Montana

Potrivit Biroului Electoral Judetean pentru Referendum, prezenta la urne este monitorizata in 63 din cele 148 de sectii de votare amenajate in judetul Alba pentru referendumul privind proiectul minier de la Rosia Montana si mineritul din Apuseni, adica pentru jumatate plus unu din numarul alegatorilor chemati la consultarea publica, transmite Realitatea. net.

Lider sindicat Rosia Montana: Guvernul sa tina cont de vointa oamenilor si sa ...

Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului din Rosia Montana, Cristian Albu, cere public Guvernului sa tina cont de vointa oamenilor de la referendumul local din Alba si sa reporneasca mineritul, explicand ca prezenta a fost scazuta la urne din cauza ca vremea in Apuseni a fost foarte dificila. Presedintele Sindicatului Viitorul Mineritului din Rosia Montana, Cristian Albu, afirma, intr-un comunicat de presa transmis luni, ca la referendumul local privind proiectul de la Rosia Montana si .

Lider sindicat Rosia Montana: Guvernul sa tina cont de vointa oamenilor si sa reporneasca mineritul

Liderul Sindicatului Viitorul Mineritului din Rosia Montana, Cristian Albu, cere public Guvernului sa tina cont de vointa oamenilor de la referendumul local din Alba si sa reporneasca mineritul, explicand ca prezenta a fost scazuta la urne din cauza ca vremea in Apuseni a fost foarte dificila.

Alba: Referendumul privind mineritul din Muntii Apuseni, invalidat din cauza prezentei scazute.

Referendumul desfasurat in 35 de unitati administrativ-teritoriale din Alba privind mineritul din Muntii Apuseni a fost invalidat din cauza prezentei scazute la urne, de 43,20%, potrivit datelor finale date publicitatii luni de catre Biroul Electoral Judetean Alba, informeaza Agerpres. Pentru ca referendumul sa fi fost validat, prezenta la vot trebuia sa fie de jumatate plus unu dintre alegatori. In patru orase si 31 de comune, 72. 490 de cetateni au fost asteptati sa se pronunte daca sunt sau .

Rosia Montana: Desi referendumul a fost INVALIDAT, oamenii din Apuseni NU RENUNTA. ...

Pe 9 decembrie, odata cu alegerile parlamentare, in judetul Alba a fost organizat un referendum local pe tema relansarii activitatii de minerit la Rosia Montana. Cu toate ca referendumul a fost invalidat ca urmare a prezentei scazute la vot, 62,45 % dintre cei care au ales sa isi exprime optiunea au votat Da. Din acest motiv, Cristian Albu, presedintele Sindicatului Viitorul Mineritului din Rosia Montana, a trimis un comunicat de presa Romania libera in care precizeaza ca oamenii din .

Referendumuri locale pentru Rosia Montana si gazele de sist.

In judetele Alba si Constanta vor avea loc, pe 9 decembrie, referendumuri locale in mai multe localitati pentru consultarea cetatenilor in legatura cu oportunitatea exploatarii minereului aurifer de la Rosia Montana, respectiv a prospectarii si exploatarii gazelor de sist, informeaza AGERPRES. In Alba, referendumul se va desfasura in orasele Abrud, Baia de Aries, Cimpeni si Zlatna si in comunele Albac, Almasu Mare, Arieseni, Avram Iancu, Bistra, Bucium, Ceru Bacainti, Ciuruleasa, Cricau, Galda .

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,262 seconds )