Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alcatel- Lucent investeste de 2 milioane de euro in relocare, angajari si extindere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alcatel- Lucent investeste de 2 milioane de euro in relocare, angajari si extindere

Alcatel-Lucent, unul dintre principalii jucatori pe segmentul de comunicatii de banda larga fixe si mobile, a deschis cel mai mare centru global de operare retele, intr-un nou campus din Timisoara. Investitia este de 2 milioane de euro, iar centrul are. continuă pe Wall-Street Ro

Alcatel-Lucent a investit peste 2 milioane de euro in noul centru global de operare retele din Timisoara

Alcatel-Lucent Euronext Paris si NYSE: ALU) deschide un centru global de operare retele, in noul campus din Timisoara, situat pe Strada Republicii. Centrul are o suprafata de 5200 de metri patrati si este inaugurat in urma unei investitii de peste 2 milioane de euro in infrastructurile IT si operationala, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

FOTO Alcatel-Lucent a deschis la Timisoara cel mai mare centru global de operare retele din lume

Alcatel-Lucent a investit peste 2 milioane de euro in noul centru global de operare retele din Timisoara. Acesta a fost inaugurat pe fosta platforma a fabricii Electromotor.

Alcatel-Lucent a deschis la Timisoara un centru global de operare retele, pe locul unei foste fabrici de motoare electrice

Furnizorul de echipamente telecom Alcatel-Lucent a deschis la Timisoara un centru global de operare retele situat intr-o fosta hala a fabricii Electromotor. Investita a fost de doua milioane de euro, iar in centru sunt in prezent 550 de angajati. Centrul deserveste 20 de clienti, in special din Franta, SUA, Germania si Marea Britanie. Fabrica Electromotor a avut pe vremuri mii de angajati si este situata in zona de nord a orasului, foarte aproape de gara.

Cum sa aducem gunoiul din intreg judetul la Balteni, cu peste 34 milioane euro. Nu de acum, de anul viitor

Consiliul Judetean Olt a marcat, astazi, finalizarea unui proiect de 34 milioane euro menit sa rezolve problema deseurilor menajere din intreg judetul. Infrastructura s-a creat, operatorii insa nu au fost stabiliti. Mai mult, s-au inchis vechile gropi de gunoi si s-au deschis depozite temporare, altele decat statiile de tranfer. Pana una-alta, fiecare duce gunoiul pe unde poate, pentru ca e o problema nationala.

Sistem informatic integrat, in valoare de 1,7 milioane euro, cumparat de Hidroelectrica

Hidroelectrica a anuntat, luni, ca a cumparat, prin licitatie publica, un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning ERP), in valoare de 1,7 milioane euro.

Hidroelectrica a cumparat un sistem informatic ERP cu 1,7 milioane euro

Hidroelectrica a cumparat, prin licitatie publica, un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning ERP), pentru 1,7 milioane euro, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Hidroelectrica a cumparat un sistem informatic cu 1,7 milioane euro

Hidroelectrica a cumparat, prin licitatie publica, un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning ERP), pentru 1,7 milioane euro, a anuntat luni compania de stat.

Bilantul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est. Regiunea Sud Est a avut 569 proiecte de peste 725 milioane de euro

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Est si-a prezentat bilantul Programului Operational Regional 2007 2013, prezentand proiectele finantate pe euroregiune prin intermediul celor cinci axe prioritare. Regiunea Sud-Est a avut 569 de proiecte, in valoare de aproximativ 725 milioane euro, reprezentand aproximativ 127 % din valoarea alocata regiunii.

Societatea Nationala a Apelor Minerale vrea un laborator de analiza a apei de 20 milioane euro

Societatea Nationala a Apelor Minerale SNAM) vrea sa construiasca un laborator de testare a apei, investitia estimata la 20 de milioane de euro urmand sa fie finantara cu fonduri europene.

Complexul imobiliar ARAD PLAZA, in valoare de 12 milioane euro, se lanseaza joi

Wallberg Properties va lansa joi ARAD PLAZA, un proiect imobiliar in valoare de 12 milioane de euro, situat in zona centrala a Aradului, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )