Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alcatel-Lucent a investit peste 2 milioane de euro in noul centru global de operare retele din Timisoara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alcatel-Lucent a investit peste 2 milioane de euro in noul centru global de operare retele din Timisoara

Alcatel-Lucent Euronext Paris si NYSE: ALU) deschide un centru global de operare retele, in noul campus din Timisoara, situat pe Strada Republicii. Centrul are o suprafata de 5200 de metri patrati si este inaugurat in urma unei investitii de peste 2 milioane de euro in infrastructurile IT si operationala, potrivit unui comunicat de presa al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Alcatel-Lucent a deschis la Timisoara cel mai mare centru global de operare retele din lume

Alcatel-Lucent a investit peste 2 milioane de euro in noul centru global de operare retele din Timisoara. Acesta a fost inaugurat pe fosta platforma a fabricii Electromotor.

Continental Anvelope a investit peste 10 milioane de euro intr-o tehnologie de tratare a emisiilor olfactive

Producatorul de anvelope Continental a finalizat investitia de 10,5 milioane de euro in sistemul de tratare a emisiilor olfactive in fabrica sa din Timisoara, care se concentreaza pe reducerea perceptiei mirosului specific productiei de anvelope in perimetrul adiacent fabricii.

20% dintre companiile din Romania au investit peste 100.000 de euro in cresterea productivitatii angajatilor

Aproximativ 20% dintre companiile din Romania au investit in acest an peste 100. 000 de euro in eficienta si cresterea productivitatii angajatilor, alte 20% dintre companii au alocat sume cuprinse intre 10. 000 euro, iar 60% au investit sub 10. 000 euro in programele speciale pentru angajati, arata datele unui studiu realizat de Centrul Fericirii.

Cum sa aducem gunoiul din intreg judetul la Balteni, cu peste 34 milioane euro. Nu de acum, de anul viitor

Consiliul Judetean Olt a marcat, astazi, finalizarea unui proiect de 34 milioane euro menit sa rezolve problema deseurilor menajere din intreg judetul. Infrastructura s-a creat, operatorii insa nu au fost stabiliti. Mai mult, s-au inchis vechile gropi de gunoi si s-au deschis depozite temporare, altele decat statiile de tranfer. Pana una-alta, fiecare duce gunoiul pe unde poate, pentru ca e o problema nationala.

Alcatel- Lucent investeste de 2 milioane de euro in relocare, angajari si extindere

Alcatel-Lucent, unul dintre principalii jucatori pe segmentul de comunicatii de banda larga fixe si mobile, a deschis cel mai mare centru global de operare retele, intr-un nou campus din Timisoara. Investitia este de 2 milioane de euro, iar centrul are.

Bilantul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est. Regiunea Sud Est a avut 569 proiecte de peste 725 milioane de euro

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Est si-a prezentat bilantul Programului Operational Regional 2007 2013, prezentand proiectele finantate pe euroregiune prin intermediul celor cinci axe prioritare. Regiunea Sud-Est a avut 569 de proiecte, in valoare de aproximativ 725 milioane euro, reprezentand aproximativ 127 % din valoarea alocata regiunii.

Alcatel-Lucent a deschis la Timisoara un centru global de operare retele, pe locul unei foste fabrici de motoare electrice

Furnizorul de echipamente telecom Alcatel-Lucent a deschis la Timisoara un centru global de operare retele situat intr-o fosta hala a fabricii Electromotor. Investita a fost de doua milioane de euro, iar in centru sunt in prezent 550 de angajati. Centrul deserveste 20 de clienti, in special din Franta, SUA, Germania si Marea Britanie. Fabrica Electromotor a avut pe vremuri mii de angajati si este situata in zona de nord a orasului, foarte aproape de gara.

ANAF a recuperat 2,5 mil. lei de la o persoana din cele 10 verificate cu averi de peste 20 mil euro

Fiscul a incasat 2,5 milioane lei de la una dintre primele zece persoane fizice verificate cu averi de peste 20 milioane euro, suma reprezentand impozit pe venituri suplimentare nedeclarate si penalitati de intarziere si dobanzi, a anuntat miercuri ANAF.

Continental Anvelope reduce cu pana la 80 % perceptia mirosului de cauciuc. Tehnologia de la fabrica din Timisoara a costat peste 10 milioane de euro

Continental a finalizat instalarea tehnologiei de tratare a emisiilor olfactive in fabrica din Timisoara. Investitia in tehnologiile cu plasma rece si Oxidare Termica Regenerativa se ridica la peste 10,5 milioane de euro.

Tarom ia in calcul reducerea personalului pe fondul unor pierderi estimate la peste 10 milioane de euro

Compania aeriana Tarom estimeaza pentru acest an pierderi ce pot depasi 10 milioane de euro, fapt pentru care iain calcul ca de anul viitor sa o posibila reducere a schemei de personal.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )