Libnet.ro
UNICEF

10:45

ALEGERI ISRAEL: Premierul Netanyahu este devansat de generalul Benny Gantz, dupa afisarea primelor exit poll-uri (FOTO)

B1 B1,
ALEGERI ISRAEL: Premierul Netanyahu este devansat de generalul Benny Gantz, dupa afisarea primelor exit poll-uri (FOTO)

Surpriza in alegerile legislative din Israel! Partidul Likud al premierului Benjamin Netanyahu este condus, dupa afisarea exit poll-urilor, de catre alianta Alb si Negru, condusa de Benny Gantz, fost general cu. continuă pe B1

Digi24: Esti mandra ca premierul Romaniei este o femeie? Raspunsul Andreei Raicu

Tu esti mandra ca premierul Romaniei este o femeie? a fost intrebata Andreea Raicu in emisiunea in fata ta de la Digi24, in contextul in care s-a declarat o feminista cu niste limite.

Lovituri de imagine si alegeri stranse in Israel: Bibi Netanyahu versus Benny Gantz

Marti, cei circa 6 milioane de electori ai Israelului vor vota in alegeri generale anticipate pentru cele 120 de locuri in Knesset, in alegeri cu relevanta majora pentru Israel dar in primul rand pentru premierul Benjamin Netanyahu.

Alegeri Israel 2019: Ce scenarii sunt posibile pentru viitorul guvern israelian

Peste zece milioane de israelieni sunt chemati marti sa voteze la alegerile parlamentare din Israel, un scrutin cu rezultat incert pentru premierul Benjamin Netanyahu, care vizeaza al cincilea mandat, scrie AFP.

Turcia il ataca furibund pe premierul Netanyahu, dupa ce acesta a afirmat ca Israelul pregateste extinderea suveranitatii asupra teritoriilor ocupate din Cisiordania

Turcia l-a criticat, duminica, pe Benjamin Netanyahu, premierul din Israel, pe care l-a numit iresponsabil pentru anuntul potrivit caruia vrea sa anexeze asezarile israeliene din Cisiordania ocupata daca i.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )