Libnet.ro
UNICEF

19:30

ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Hava (PNL), un al saselea mandat la Primaria Alba Iulia

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Hava (PNL), un al saselea mandat la Primaria Alba Iulia

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava PNL), a castigat un al saselea mandat consecutiv de edil, cu 58,94% din voturile valabil exprimate, conform Biroului Electoral de Circumscriptie Municipal Alba Iulia. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Ionescu Quintus: liberalii trebuie sa aiba barbatia sa infrunte orice rezultat

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, duminica seara, dupa aparitia primelor rezultate ale alegerilor locale la Bucuresti, ca pentru PNL este o seara de incercare si ca liberalii trebuie sa aiba barbatia sa infrunte orice rezultat. Este o seara de incercare, in care trebuie sa avem barbatia sa infruntam orice rezultat. Mai mult de atata nu am ce spune, a declarat Mircea Ionescu Quintus pentru news. ro, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri.

Alegeri locale 2016. Primarul din Vaslui care a castigat al treilea mandat, desi a fost condamnat de doua ori in ultimii doi ani

Alegeri locale 2016. Grigore Lefter 62 ani), candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Osesti a castigat alegerile, adjudecandu-si cel de-al treilea mandat, desi in ultimii doi ani a fost gasit vinovat de savarsirea mai multor infractiuni in legatura cu serviciul si fraude cu fonduri europene.

ALEGERI LOCALE 2016. Candidatul PSD obtine un nou mandat la Primaria Vaslui. La Barlad, primar PNL

Primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval PSD), a castigat un nou mandat, cu aproximativ 75 la suta din voturi, potrivit datelor centralizate de partide din aproximativ jumatate dintre sectiile de votare. Cites .

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc, un nou mandat ca edil al Clujului. PNL castiga si CJ

Emil Boc, actualul primar al Clujului, a castigat detasat un nou mandat, fiind cotat cu 69,1% din voturi, potrivit unui sondaj exit-poll.

ALEGERI LOCALE 2016. Constantin Hogea castiga un nou mandat la Primaria Tulcea

Constantin Hogea, candidat independent la Primaria Tulcea, a reusit sa obtina un al patrulea mandat de edil, potrivit rezultatelor furnizate Agerpres de presedinta Biroului Electoral Municipal, judecatoarea Carmen Andrei.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie, la Baia Mare

UPDATE LUNI: Catalin Chereches a castigat un nou mandat la Primaria Baia Mare, cu peste 70% din voturi, desi se afla in arest la Penitenciarul de Maxima Siguranta Gherla, arata datele numaratorii paralele realizate de Coalitia pentru Baia Mare.

ALEGERI LOCALE 2016. George Scripcaru, un nou mandat la Primaria Brasov

George Scripcaru ramane primar al Brasovului, cu 50% din voturi, potrivit primelor estimari locale. El se afla la al patrulea mandat si de data aceasta a candidat ca independent. Scripcaru este trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si luare de mita.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc, un nou mandat ca edil al Clujului

Emil Boc, actualul primar al Clujului, a castigat detasat un nou mandat, fiind cotat cu 69,1% din voturi, potrivit unui sondaj exit-poll.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie

Potrivit unor exit-poll-uri locale, Catalin Chereches, candidat din partea Coalitiei pentru Baia Mare, a castigat din puscarie fotoliul de edil in Baia Mare, cu un procent estimat de aproximativ 70%, conform B1TV.

ALEGERI LOCALE 2016. Scandal la Galati: PNL cere renumararea voturilor. Scor strans intre PSD si PNL

PNL Galati a cerut, luni, Biroului Electoral Municipal BEM) Galati o intampinare prin care cere renumararea tuturor voturilor pentru functia de primar al municipiului Galati si in special a celor nule.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )