Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alegeri locale 2016. Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Este posibil sa inregistram cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata PSD

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Presedintele Consiliului Judetean Dolj: Este posibil sa inregistram cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata PSD

Alegeri locale 2016. 52,48% dintre cetateni cu drept de vot din judetul Dolj s-au prezentat astazi la urne. Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a declarat ca este posibil ca PSD sa inregsitreze cel mai bun rezultat pe care l-a obtinut vreodata. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele PSD, Liviu Dragnea: Sper ca romanii sa voteze oameni care nu vand iluzii

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, duminica, in jurul orei 10. 15, la sectia de votare amenajata la Scoala Mircea cel Batran din Turnu Magurele.

Alegeri locale 2016. Presedintele PSD Dolj: Vom obtine mult peste 50 de procente la Consiliul Local Municipal si la Consiliul Judetean

Alegeri locale 2016. Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, a declarat ca toti cei care vor ocupa functii de conducere in administratie vor fi reprezentantii tuturor craiovenilor si doljenilor.

Alegeri locale 2016. Presedintele CJ Salaj, Tiberiu Marc: Am votat pentru cei care pot schimba in bine asteptarile salajenilor

Alegeri locale 2016. Candidatii la alegerile locale din acest an au fost activi si vrand sa dea un exemplu, au iesit la vot la primele ore ale diminetii.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Dolj

Alegeri locale 2016. Alegerile locale din 2016 au loc pe data de 5 iunie, iar cetatenii cu drept de vot din judetul Dolj sunt chemati la urne si pentru a putea alege consilierii judeteni.

Alegeri locale 2016. Presedintele unei sectii de votare dintr-o comuna bistriteana, cercetat penal dupa ce ar fi votat la cativa kilometri de resedinta

Presedintele unei sectii de votare din comuna Maieru este cercetat penal dupa ce a votat in alta localitate decat cea de resedinta. Barbatul are resedinta in orasul Sangeorz-Bai. Desi este cercetat penal, acesta isi va desfasura activitatea in continuare.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Bistrita-Nasaud

Alegeri locale 2016. Pentru Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud la alegeri locale 2016, au depus liste nu mai putin de 12 formatiuni politice. Pe langa partidele mari, s-au strecutat si formatiuni politice mai mici, care aspira la cateva scaune de consilieri judeteni.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Ialomita

Alegeri locale 2016. Pentru Consiliul Judetean Ialomita, la alegerile locale 2016 cea mai mare batalie se da intre Partidul Social Democrat si Partidul National Liberal. Cele doua formatiuni politice mizeaza pe oameni politici cu experienta.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Giurgiu

Alegeri locale 2016. Pentru Consiliul Judetean Giurgiu, la alegerile locale 2016 au depus liste complete un numar total de 8 formatiuni politice. Pe primele doua pozitii ale buletinelor de vot se afla PSD, urmat de UNPR.

Alegeri locale 2016. Presedintele unei sectii de votare, acuzat ca intra in cabine cu alegatorii

Incident electoral la alegerile locale 2016 Pitesti. Presedintele sectiei de votare nr. 39, sectie care functioneaza in incinta Universitatii Constantin Brancoveanu din Pitesti a fost acuzat ca intra cu alegatorii in cabinele de votare.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Oprisan, acuzat ca i-a dat afara cu politia pe observatori din sectiile de votare

Purtatorul de cuvant al PNL Bucuresti, Cezar Preda, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, i-a dat afara cu politia pe observatori din sectiile de votare, acestia fiind dusi, potrivit spuselor liberalului, in sectiile de politie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )