Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alegeri locale 2016. Primarul Radu Capilnasiu, despre esecul la alegeri: imi reprosez ca nu am construit din timp un candidat pentru Primaria Zalau

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Primarul Radu Capilnasiu, despre esecul la alegeri: imi reprosez ca nu am construit din timp un candidat pentru Primaria Zalau

Alegeri locale 2016. Dupa 12 ani petrecuti in fruntea Primariei Zalau, liberalul Radu Capilnasiu a fost invins de catre contracandidatul social-democrat, fostul prefect Ionel Ciunt. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016. Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, a votat pentru stabilitate

Alegeri locale 2016. Liberalul Radu Capilnasiu, care spera sa castige inca un mandat de primar al Zalaului, a votat pentru stabilitate si echilibru.

Alegeri locale 2016. Primarul din Vaslui care a castigat al treilea mandat, desi a fost condamnat de doua ori in ultimii doi ani

Alegeri locale 2016. Grigore Lefter 62 ani), candidatul PSD pentru functia de primar al comunei Osesti a castigat alegerile, adjudecandu-si cel de-al treilea mandat, desi in ultimii doi ani a fost gasit vinovat de savarsirea mai multor infractiuni in legatura cu serviciul si fraude cu fonduri europene.

ALEGERI LOCALE 2016. Cristian Preda, explicatii despre dezastrul PNL

Europarlamentarul Cristian Preda califica rezultatele alegerilor locale din Capitala drept un dezastru pentru partidele membre PPE, remarcand ca impreuna aceste formatiuni n-au nici jumatate din scorul PSD si au fost depasite clar inclusiv de formatiunea anti-sistem condusa de Nicusor Dan.

Alegeri locale 2016 Oradea. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Primarul municipiului Oradea pentru urmatorii patru ani va fi ales astazi. Principalii candidati la alegerile locale 2016 sunt primarul in functie Ilie Bolojan PNL), Adelina Coste PSD) si Istvan Huszar UDMR).

Alegeri locale 2016 Cluj-Napoca. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Primarul municipiului Cluj-Napoca pentru urmatorii patru ani va fi ales astazi. Principalii candidati la alegerile locale 2016 sunt primarul in functie Emil Boc PNL), independentul sustinut de PSD, Octavian Buzoianu si Liviu Alexa Miscarea liberala).

ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Hava (PNL), un al saselea mandat la Primaria Alba Iulia

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava PNL), a castigat un al saselea mandat consecutiv de edil, cu 58,94% din voturile valabil exprimate, conform Biroului Electoral de Circumscriptie Municipal Alba Iulia.

Alegeri locale 2016 Targu-Jiu. Primar ales la o diferenta de un singur vot

Alegeri locale 2016: Primarul comunei gorjene Turcinesti, aflata langa municipiul Targu Jiu, a fost ales la o diferenta de doar un singur vot.

Alegeri locale 2016. Isaia Maghiar a fost ales primar in Balan. Acesta este trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Alegeri locale 2016. Primarul in functie al comunei Balan, al carui nume apare intr-un dosar de abuz in serviciu si conflict de interese, a reusit sa castige scrutinul din 5 iunie.

Alegeri locale 2016 Constanta. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. La alegerile locale din 5 iunie 2016, Constanta isi alege primarul, pentru prima oara dupa 16 ani, fara ca Radu Mazare sa fie pe lista candidatilor.

Alegeri locale 2016. Cum au votat batranii de la azil pentru primarul PSD: carati cu autobuzul si cu buletinele confiscate

Alegeri locale 2016. Batrani si neputinciosi, cu domiciliul stabil la Caminul pentru persoane varstnice din localitatea vasluiana Tutova, si-au exercitat dreptul la vot fara a cunoaste localitatea si candidatii. 64 din cei 78 de batrani internati, care au trait o viata in judetele vecine sau in alte sate din Vaslui au pus stampila de vot la alegerile locale din 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )