Libnet.ro
UNICEF

11:00

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
ALEGERI LOCALE 2016. Ponta, sfat pentru Gorghiu, dupa infrangerea PNL la Primaria Capitalei

Fostul sef PSD, Victor Ponta, ii transmite ironic sefei PNL, Alina Gorghiu, sa ramana la sefia partidului pentru ca social-democratii vor sa castige si alegerile parlamentarele. continuă pe România Liberă

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Alina Gorghiu: Doar cei care vin la vot pot decide soarta comunitatii lor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu s-a prezentat duminica, in jurul orei 9. 30, la sectia de votare de la Universitatea de Agronomie.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Hunedoara

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Hunedoara. Partidul National Liberal si Partidul Social Democrat au cele mai mari sanse pentru obtinerea majoritatii in Consiliul Judetean Hunedoara, in urma alegerilor locale din 5 iunie 2016.

ALEGERI LOCALE 2016. Platforma online pentru sesizarea neregulilor electorale

Cetatenii care observa posibile nereguli la alegerile locale 2016 pot sa le sesizeze atat pe platforma online vot corect, cat si la numarul de telefon 0800. De asemenea,.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Bistrita-Nasaud

Alegeri locale 2016. Pentru Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud la alegeri locale 2016, au depus liste nu mai putin de 12 formatiuni politice. Pe langa partidele mari, s-au strecutat si formatiuni politice mai mici, care aspira la cateva scaune de consilieri judeteni.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Alba

Alegeri locale 2016. Alegerile locale pentru Consiliul Judetean se desfasoara in 2016 cu totul diferit fata de scrutinul din urma cu patru ani. Alegatorii voteaza doar lista de candidati, iar presedintele institutiei se va alege de catre consilieri. Cinci formatiuni politice au depus liste pentru alegeri locale 2016 Consiliul Judetean Alba.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Valcea

Alegeri locale 2016. Alegerile locale 2016 aduc o lupta foarte stransa la lupta pentru sefia CJ Valcea. Pe 5 iunie, favorite pentru a castiga alegerile pentru CJ Valcea sunt PNL si PSD. Ambele au in fruntea listelor de candidati pentru Consiliul Judetean cate un deputat.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Prahova

Alegeri locale 2016. Majoritatea partidelor politice au depus liste de candidaturi pentru sefia Consiliului Judetean Prahova, dar si pentru consilierii judeteni. Aceste alegeri locale 2016 consemneaza o premiera, adica presedintele CJ Prahova nu va mai fi ales uninominal, ci indirect, prin votul consilierilor.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Caras-Severin

Si la alegeri locale 2016, lupta pentru Consiliul Judetean Caras-Severin se da intre Partidul Social Democrat PSD) si Partidul National Liberal PNL).

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Bihor

Alegeri locale 2016. Consilierii judeteni care vor obtine un mandat la alegerile locale din 2016 vor avea de ales un presedinte al Consiliului Judetean CJ) Bihor. Candidatul PNL, Mircea Malan si Ioan Mang, presedintele PSD si fost Ministru al Educatiei prins ca si-a plagiat lucrarea de doctorat, sunt principalii favoriti ai luptei electorale pentru CJ Bihor.

Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJMaramures

Alegeri locale 2016. Listele partidelor politice pentru CJ Maramures la alegerile locale din 2016 au fost intocmite, aprobate, iar la 3 mai au ramas definitive. Maramuresenii au fost chemati la urne in 5 iunie sa-i aleaga pe cei mai buni, care sa-i reprezinte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )