Libnet.ro
UNICEF

21:16

Alegeri locale 2020. Lista finala a candidatilor pentru Primaria Generala a Bucurestiului

B1 B1,
Alegeri locale 2020. Lista finala a candidatilor pentru Primaria Generala a Bucurestiului

Romanii isi aleg in aceasta toamna primarii si consilierii judeteni. S-a incheiat etapapentru inscrierea candidatilor in cursa pentru alegerile locale din 27 septembrie, iar la Primaria Capitalei se vo. continuă pe B1

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor-surpiza la alegerile de anul acesta: Traian Basescu, in top

Alegerile locale din acest an, care trebuiau sa aiba loc in primavara, au fost amanate pana pe data de 27 septembrie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. intre timp nume sonore din.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor-surpiza la alegerile de anul acesta: Traian Basescu, in top

Alegerile locale din acest an, care trebuiau sa aiba loc in primavara, au fost amanate pana pe data de 27 septembrie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus. intre timp nume sonore din.

Alegeri locale 2020. Listele finale ale candidatilor la primariile de sector din Bucuresti

Cursa pentru Primaria Capitalei si primariile de sector incepe oficial in 28 august 2020, dupa ce duminica si-au inregistrat candidaturile principalii concurenti. Adriana Bahmuteanu, cunoscuta publicului.

Alegeri locale 2020. Ce cote au Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu la casele de pariuri

Romania, in plina pandemie, se pregateste de Alegeri Locale 2020, cu un numar considerabil de candidati aspiranti la functii de primar sau consilieri generali, in diferitele circumscriptii electorale. La nivelul Capitalei exista noua candidati pana in acest moment, spre deosebire de acum patru ani, cand au fost doisprezece candidati. Casele de pariuri si sansele candidatilor .

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Romanii sunt asteptata la urme in aproximativ o luna de zile, pentru a-si alege primarii, consilierii locali, presedintii de consilii judetene si consilierii judeteni. Astfel, la data de 27 august va avea.

USR sustine un consilier local PSD la Primaria Fantanele, cu binecuvantarea lui Cosette Chichirau. Anuntul, facut intr-o ortografie controversata, a starnit discutii aprinse in online: Daca cei de la centru au zis ok?

Alianta USR pentru Moldova il propune pentru Primaria Fantanele pe Munteanu Constantin, care simultan este si consilier local PSD. El a primit binecuvantarea lui Cosette Chichirau, fapt confirmat de membrii.

Adrese de contact ale statiilor locale Antena 3 pentru candidatii la alegerile locale 2020

Antena 3 pune la dispozitia candidatilor la alegerile locale adresele de contact ale statiilor locale la care pot fi trimise solicitarile de promovare in timpul campaniei electorale, in emisiunile electorale, potrivit legislatiei in vigoare.

Senatorul PMP Gabi Ionascu, scrisoare deschisa catre Ludovic Orban: Pre-campania de alegeri locale s-a soldat cu o masiva migratiune politica ale unor alesi locali. Va solicit sa dispuneti masurile necesare pentru respectarea legilor

Senatorul PMP Gabi Ionascu i-a adresat premierului Ludovic Orban o scrisoare deschisa, solicitandu-i sa dispuna masurile necesare prin institutiile Statului Roman pentru respectarea legilor privind alegerile.

Nicusor Dan, favorit la casele de pariuri in cursa pentru Capitala. Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu, sanse infime

Nicusor Dan ramane favorit la casele de pariuri in ceea ce priveste alegerile locale pentru Primaria Capitalei, care sunt programate peste cinci saptamani. Gabriela Firea, primarul general in exercitiu, este.

Ludovic Orban, la intalnirea cu candidatii PNL Hunedoara: Excelenta in administratia locala e brandul nostru.Acolo unde au castigat liberalii primaria, a inceput dezvoltarea (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul liberalilor, este de parere ca PNL a excelat intotdeauna in administratia locala. Uitati-va cum arata un oras guvernat de PSD, a afirmat premierul, oferind drept exemplu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )