Libnet.ro
UNICEF

01:06

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

B1 B1,
Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Romanii sunt asteptata la urme in aproximativ o luna de zile, pentru a-si alege primarii, consilierii locali, presedintii de consilii judetene si consilierii judeteni. Astfel, la data de 27 august va avea. continuă pe B1

Alegeri locale 2020: cine candideaza in Bucuresti la Primariile din fiecare sector

Cursa pentru sefia Primariei Capitalei si cea a primariilor de sector incepe oficial, principalii concurenti si-au depus candidaturile duminica. Primariile fiecarui sector din Bucuresti candidati alegeri locale 2020 Market Cult Research, a realizat un sondaj in perioada 23-7 august, la cererea fundatiei Konrad Adenauer. Acesta are urmatoarele rezultate: 35% dintre alegatori l-ar vota pe .

Alegeri locale 2020. Ce cote au Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu la casele de pariuri

Romania, in plina pandemie, se pregateste de Alegeri Locale 2020, cu un numar considerabil de candidati aspiranti la functii de primar sau consilieri generali, in diferitele circumscriptii electorale. La nivelul Capitalei exista noua candidati pana in acest moment, spre deosebire de acum patru ani, cand au fost doisprezece candidati. Casele de pariuri si sansele candidatilor .

Alegeri Locale 2020. Adriana Bahmuteanu intra in politica. Unde candideaza

Alegerile Locale 2020 se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care lupta dintre candidati devine din ce in ce mai stransa. Printre surprizele de anul acesta din lumea politica se numara Adriana Bahmuteanu, fosta sotie a lui Silviu Prigoana. Aceasta si-a depus chiar astazi, 18 august, candidatura. Adriana Bahmuteanu, pe urmele fostului sot. Unde candideaza .

Alegeri locale 2020. Cum arata harta marilor batalii politice

Marti, 18 august, a fost ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale stabilite pentru 27 septembrie. Daca in 2016 PSD-ul condus de Liviu Dragnea a castigat Bucurestiul si peste jumatate din primariile resedinta de judet, in 2020 lupta dintre stanga si dreapta va fi una acerba. Partidele de dreapta - PNL, USR-PLUS - s-au coalizat la Bucuresti, impotriva PSD, prin sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan si spera sa rupa si din fiefurile din tara ale social-democratilor.

Ludovic Orban, despre regulile de protectie sanitara din campania electorala: Am discutat despre masuri pentru asigurarea dreptului la vot al persoanelor infectate cu coronavirus si care se afla in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, joi, o intalnire cu reprezentantii Ministerului Sanatatii, Ministerului Afacerilor Interne, Institutului National de Sanatate Publica INSP), Autoritatii Electorale.

Un primar prins cu spaga in seiful casei intra din nou in batalia electorala, dupa ce a iesit din arest

Dupa ce a fost primar, sef in PDL si a stat in arest pentru fapte de coruptie, acum vrea din nou sa conduca din postura de edil, dar de data aceasta, din partea PMP.

intalnire electorala, intr-o comuna din Romania, in plina pandemie: Zeci de persoane au stat in aceeasi incapere fara masca de protectie sau distantare fizica

Intalnire electorala cu peste 50 de persoane, in spatiu inchis, fara respectarea regulilor de protectie sanitara si distantare. Asta s-a intamplat recent intr-o comuna din judetul Iasi, iar reuniunea ar.

Gafa uriasa a unei candidate USR: A uitat in ce oras candideaza pentru functia de primar

Gafa de proportii a candidatei USR-PLUS pentru functia de primar la Campia Turzii. Cand a depus dosarul de candidatura, Daniela Dolha a scris ca va candida pentru functia de primar in Turda, un alt oras din judetul Cluj.

Ludovic Orban, despre alegeri: Se pot gasi solutii pentru fiecare situatie. Echipament de protectie pentru cei care insotesc urna speciala in spital

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca persoanele care vor merge, la alegeri, cu urna mobila in spitale vor primi echipament de protectie. Echipele care vor merge cu urnele.

Daniel Florea: PSD Sector 5 a contestat in instanta candidaturile PNL Sector 5 pentru Primarie si Consiliul Local. Candidaturile trebuiau asumate de presedintele organizatiei Municipiului Bucures

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a anuntat ca organizatia PSD din sector a contestat in instanta candidaturile PNL Sector 5 pentru Primarie si Consiliul Local. Asta pentru ca, spune edilul, liberalii ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )